Secondary Adv

Arpa Studio 05

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Arpa Studio 05 shpk ushtron aktivitetin e saj në projektim, konsulencë dhe  supervizion. Studio Arpa u ofron klientëve të saj një shërbim cilësor sipas të gjithave kërkesave.Suporti dhe siguria e vazhdueshme që ofron është çelësi i suksesit të Arpa Studio 05, duke mbetur gjithmonë një forcë konkuruese në tregun shqiptar që sa vjen e rritet më shumë. Stafi i kualifikuar me inxhinierët dhe arkitektët më të mirë ka bërë që punët e Arpa Studio 05 të zgjerohen në të gjithë vendin, duke marrë në studim projekte madhore.