Secondary Adv

Evi Flo

 

Përshkrimi

Kompania  Evi Flo operon në treg prej disa vitesh. Ofron tek klientët materiale  elektrike dhe ekspozitë ndricimi. Evi Flo filloi me sektorin e shpërndarjes së materialit elektrik por shumë shpejt celi nje ekzpozite ndricuesash. Bashkëpunon më kompani prestigjoze si Shoqëria ITE Group dhe Eglo për të qënë në koherencë më zvillimet teknologjike dhe materialet elektrike më të mira.

Çfarë ofron

Evi Flo ofron matriale elektrike, civile, industriale dhe ndricues të ndryshëm.

Shërbime

Abazhure salloni Eglo
Abazhure salloni Eglo
Celsa dhe priza
Celsa dhe priza
Citofoni dhe videokamera
Citofoni dhe videokamera
Ndricuesa dekorative Eglo Rebecca
Ndricuesa dekorative Eglo Rebecca
Ndricuesa te brendshem
Ndricuesa te brendshem

Punë të kryera

Hotel Koloseu, Shkoder
Hotel Koloseu, Shkoder
 Pallati  Sarrec
Pallati Sarrec
Restorant Elita
Restorant Elita

Partnere

Eglo