Secondary Adv

Hodaj

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Hodaj shpk është një firmë tregtare me eksperiencë 20 vjeçare në tregun shqiptar. Pjesë e aktivitetit të kompanisë është import-eksporti i pllakave, pajisjeve hidrosanitare. Gjithmonë duke sjellë vlerë të re në treg, për të ndihmuar konsumatorët të marrin atë që kanë nevojë, dëshirojnë dhe preferojnë.