Secondary Adv

Grila Merkaj

 

Përshkrimi

Grila Merkaj është krijuar në vitin 2004 duke patur gjithmonë si funksion, importimin, prodhimin, instalimin dhe distributimin e grilave, kornizave dhe perdeve në Shqipëri, Kosovë, Mali i Zi dhe Maqedoni, si me shumicë dhe pakicë. Vendodhja e kompanisë është në Tiranë ku ka një dyqan, magazinat dhe fabrikën ku me një staf shumë të kualifikuar bën prodhimin e të gjitha llojeve të perdeve e kornizave dhe shpërndarjen e tyre nëpër kliente.

 

Kompania operon në gjithë Shqipërinë duke qënë kështu më afër klienteve dhe nevojave të tregut dhe si e tillë, arrin të shquhet si distributore presitigjoze në tregun Shqiptar dhe më tej. Kjo kompani e mbështet ecurinë e saj pozitive në partneritetin e disa prej kompanive më të njohura Greke, Italiane, Spanjolle, Turke, Gjermane etj. Me seriozitetin që e karakterizon, shumëllojshërinë dhe garancine e produkteve që tregton, kompania Merkaj synon cilësi dhe besueshmëri.

Çfarë ofron

Kompania Grila Merkaj është lider në fushën e tregëtimit të materialeve të tilla si :

- Korniza për perde

- Perde

- Grila vertikale

- Grila horizontale

- Gerde roler të të gjitha llojeve dhe modeleve.

 

Shumëllojshmeri grilash Vertikale, Veneciane, Druri, Bambuje; Grila alumini me ngjyra të ndryshme; Grila alumini; Grila bambuje roler; Grila druri; Grila me copë me dizenjo; Grila roler për dritare; Grila roler të errëta; Grila roler; Grila vertikale për zyra; Zgjedhje e madhe e ngjyrave dhe përmasave që ju dëshironi. Kompania realizon shpërndarjen e produkteve tek klientët në kohë. Duke ofruar një shumëllojshmëri produktesh shoqëruar me cilësi, garanci dhe rezultat i arrirë vetëm në sajë të një teknologjie e cila modernizohet çdo vit duke futur parametra moderne.

Shërbime

Prodhim grila roler
Prodhim grila roler
Grila vertikale per zyra
Grila vertikale per zyra
Grila roller te erreta
Grila roller te erreta
Grila roler per dritare
Grila roler per dritare
Grila roler
Grila roler
Grila me cope me dizenjo
Grila me cope me dizenjo
Grila bambuje
Grila bambuje
Grila roler per zyra
Grila roler per zyra
Grila alumini me ngjyra te ndryshme
Grila alumini me ngjyra te ndryshme
Grila druri
Grila druri
Grila alumini
Grila alumini
Grila me telekomande
Grila me telekomande
Grila roler
Grila roler
Grila horizontale veneciane
Grila horizontale veneciane
Tapete bambuje
Tapete bambuje
Grila druri veneciane
Grila druri veneciane
Grila druri
Grila druri
Grila veneciane alumini
Grila veneciane alumini
Grila veneciane druri
Grila veneciane druri
Grila bambuje
Grila bambuje
Grila me shumice dhe pakice
Grila me shumice dhe pakice
Grila per ambiente te brendshme dhe te jashtme
Grila per ambiente te brendshme dhe te jashtme
Grila Roler te thjeshta per ambiente mesimore
Grila Roler te thjeshta per ambiente mesimore
Grila te sofistikuara per dhome gjumi
Grila te sofistikuara per dhome gjumi
Prodhim dhe montim te grilave
Prodhim dhe montim te grilave

Punë të kryera

Grila Merkaj1408372482
Grila Merkaj1408372489
Grila Merkaj1408372497
Grila Merkaj1454678898
Grila Merkaj1454678914
Grila Merkaj1454678928
Grila Merkaj1555680730
Grila Merkaj1555680740
Grila Merkaj1555680750
Grila Merkaj1555680763
Grila Merkaj1555680775
Grila Merkaj1555680811
Grila Merkaj1555680827
Grila Merkaj1555680840
Grila Merkaj1555680868
Grila Merkaj1555680911
Grila Merkaj1555680937
Grila per klinike dentare
Grila per klinike dentare
Grila ne Green Coast
Grila ne Green Coast
Grila per vile me porosi
Grila per vile me porosi
Grila per laborator
Grila per laborator
Grila veneciane alumini brenda xhamave
Grila veneciane alumini brenda xhamave
Tende bambuje ne lokal plazhi
Tende bambuje ne lokal plazhi
Vendosje grila te brendshme per kopesht per femije
Vendosje grila te brendshme per kopesht per femije
Grile roler venecian
Grile roler venecian
Grile e brendshme ne ballkon
Grile e brendshme ne ballkon
Grile vertikale ne vetrate
Grile vertikale ne vetrate
Kompletim me roller, institucion
Kompletim me roller, institucion
Morsi, Tirane
Morsi, Tirane
Roller te erreta per ambient zyre
Roller te erreta per ambient zyre
Vendosje grilash ne institucion
Vendosje grilash ne institucion
Vendosje roller ne dritare
Vendosje roller ne dritare
Zyre, kompletuar me grila te brendshme
Zyre, kompletuar me grila te brendshme

Filiale

Video