Secondary Adv

Altin Shkalla (PVC & Duralumin)

 

Përshkrimi

Altini Duralumin është firmë private, me një eksperiencë 17 vjecare në treg. Aktivitetet kryesore të kompanisë përfshijnë punimet e duraluminit, si prodhimin dhe montimin e dyerve, dritareve nga plastika, alumini, porta, grila, qepena dhe fasada të ndryshme. Altini Duralumin bashkëpunon me furnitorët më të mirë ndërkombëtare, markat si Gealan dhe Salamander. Kompania Altini Duralumin për të arritur qëllimin kryesor që është përmbushja e kërkesave të konsumatorëve, kujdeset vazhdimisht për përmirësimin e procesit të prodhimit. Kombinimi mes stafit profesional dhe punishtes modeste të prodhimit i mundëson firmës që të ofrojë prodhime me kualitet të lartë. Të gjitha prodhimet e Altini Duralumin ju ofrojnë kualitetin që dëshironi, bazuar në vlerat më të larta të materialeve nga furnitorët më të mirë Gjermanë. Altini Duralumin është përkushtuar që vazhdimisht t’ju ofrojë shërbime cilësore dhe profesionale në fushën e përgjegjësisë dhe kujdesit ndaj klientëve dhe fokusi kryesor i kompanisë është që të rrisë nivelin e shërbimeve profesionale ndaj konsumatorëve. Aspiratat për të arritur majën e suksesit janë motivet kryesore që projektet të realizohen me kohë dhe klienti të jetë mbi të gjitha.

Çfarë ofron

Kompania Altini Duralumin ofron në tregun Shqipëtar një gamë të gjërë produktesh dhe shërbimesh për të gjitha zgjidhjet tuaja. Porta me palosje, porta xhami, grila persiane, grila alumini, fasada xhami, dritare plastike, dritare me alumin termik, dyer pvc, dyer plastike, dyer alumini, dyer duralumini, dritare duralumini imitim druri, dritare plastike me hark, dritare PVC, dritare rrethore duralumini, grila horizontale, grila persiane, kangjella inoksi, porta me palosje, porta xhami, tenda dielli, etj.

 

Kompania ofron shërbime të tjera edhe pas shitjes së produktit si:
- Transport dhe montim
- Servisim dhe mbikëqyrje sipas rregullores
- Ndërhyrje të shpejtë në rast problemesh


Firma është njohur për cilësinë e lartë të dritareve që prodhon. Kompania ju ofron të gjitha llojet e dyerve me modele dhe sipas porosive. Serioziteti në punë, shpejtësia, korrektësia, arsyeshmëria në çmime, mundësitë tekniko-teknologjike, kapacitetet prodhuese, niveli profesional i stafit punues, menaxhimi bashkëkohor, cilësia e materialeve të njohura botërore, janë sinonim Altini Duralumin.

Shërbime

Dritare me alumin termik
Dritare me alumin termik
Porta xhami me kornize alumini
Porta xhami me kornize alumini
Dritare rrethore duralumini
Dritare rrethore duralumini
Dyer plastike PVC te jashtme
Dyer plastike PVC te jashtme
Fasada alumini
Fasada alumini
Fasada xhami
Fasada xhami
Dyer, dritare, vetrata Salamander
Dyer, dritare, vetrata Salamander
Punime grila persiane
Punime grila persiane
Kangjella inoksi te brendshme
Kangjella inoksi te brendshme
Xhama me palosje per lokale
Xhama me palosje per lokale
Porta me palosje
Porta me palosje
Porta xhami
Porta xhami
Prodhim dritare dhe dyer plastike
Prodhim dritare dhe dyer plastike
Punime me alumin termik
Punime me alumin termik
Punime dritaresh duralumini
Punime dritaresh duralumini
Punime kangjellash alumini
Punime kangjellash alumini
Punime kangjellash inoksi dhe xham
Punime kangjellash inoksi dhe xham
Qepena
Qepena
Tenda dielli
Tenda dielli
Punime fasade xhami dhe dritare PVC
Punime fasade xhami dhe dritare PVC
Dritare dhe dyer PVC
Dritare dhe dyer PVC
Dyer dhe dritare per vila
Dyer dhe dritare per vila
Dyer te jashtme per shtepi me alumin
Dyer te jashtme per shtepi me alumin
Grila persiane
Grila persiane
Dyer dhe dritare veneciane
Dyer dhe dritare veneciane
Dyer te blinduara me alumin
Dyer te blinduara me alumin
Dyer te blinduara me plastike
Dyer te blinduara me plastike
Tenda me xham
Tenda me xham
Xhama me punim dekorativ
Xhama me punim dekorativ
Prodhim montim gabina dushi
Prodhim montim gabina dushi

Katalogu

Katalog Altin Shkalla (PVC & Duralumin)

Historiku

Altini Duralumin është themeluar që në vitin 1997 me seli kryesore në Tiranë. Firma merret me punime duralumini të të gjitha llojeve duke filluar nga porta, grila, qepena, fasada, dyer dritare plastike, alumini, etj. Makineritë e prodhimit të Altini Duralumin kanë ardhur duke u perfeksionuar referuar teknologjisë më të fundit gjermane. Reparti i punës është vendosur në një punishte moderne që ka hapsirat e nevojshme dhe një staf të kualifikuar në këtë fushë.  Klientët e  Altini Duralumin përfitojnë nga një mbështetje kompetente, prej këshillave të produktit në ekspozitën e firmës. Kujdesi maksimal dhe i vazhdueshëm ndaj konsumatorit, harmonizimi i kërkesave dhe dëshirave të tij, është një prej synimeve kryesore të kompanisë.

Punë të kryera

Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1418465941
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1423666867
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1440763005
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1440763041
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1440763073
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1440763176
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1448624129
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1474285927
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1484838823
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1484839217
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1484839227
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1498058077
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1498058099
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1498058111
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1498058145
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1498058160
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1505375703
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1516017720
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1516017739
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1516017768
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1516017788
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1527601510
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1527601577
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1527601596
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1527601635
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1527601743
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1536133584
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1545214797
Altin Shkalla (PVC & Duralumin)1545214830
Montim kabina dushi
Montim kabina dushi
Vendosje dritare me alumin termik
Vendosje dritare me alumin termik
Vetrate palosese per lokale
Vetrate palosese per lokale
Dritare per objek industrial
Dritare per objek industrial
Dyer xhami me palosje
Dyer xhami me palosje
Kompletim shtepie me dyer dhe dritare
Kompletim shtepie me dyer dhe dritare
Punim dhe montim dritaresh
Punim dhe montim dritaresh
Qepen automatike per garazh
Qepen automatike per garazh
Reklam biznesi
Reklam biznesi
Vetrate me palosje
Vetrate me palosje
Vetrate me rreshqitje
Vetrate me rreshqitje
Xham me palosje, Taverne New Werrie
Xham me palosje, Taverne New Werrie
Ndarje zyre me xham
Ndarje zyre me xham
Grila persiane per pallat
Grila persiane per pallat
Grila persiane per dyer ballkoni
Grila persiane per dyer ballkoni
Vetrate xhami me palosje per ambient tregtar
Vetrate xhami me palosje per ambient tregtar
Veshje vile me pllaka
Veshje vile me pllaka
Dritare alumini sipas kerkeses per mbyllje ambienti
Dritare alumini sipas kerkeses per mbyllje ambienti
Dritare dhe dyer ne vile private
Dritare dhe dyer ne vile private
Giotin dhe Tende Pergola ne ambient lokali
Giotin dhe Tende Pergola ne ambient lokali
Punim dritaresh dhe dere kryesore ne shtepi private
Punim dritaresh dhe dere kryesore ne shtepi private
Rindertim i shtepive te prekura nga termeti ne Gjepalaj, Shijak
Rindertim i shtepive te prekura nga termeti ne Gjepalaj, Shijak
Swiss Hotel ne Radhime, Vlore
Swiss Hotel ne Radhime, Vlore
Vetrate xhami me profile alumini ne ambient biznesi
Vetrate xhami me profile alumini ne ambient biznesi
Dritare dhe dyer alumini ne godine dy kateshe sherbimi
Dritare dhe dyer alumini ne godine dy kateshe sherbimi
Mbyllje me dritare alumini ne ambient biznesi
Mbyllje me dritare alumini ne ambient biznesi
Kompletim dyer dhe dritare ne vile private
Kompletim dyer dhe dritare ne vile private
Dere e jashtme duralumini, vile private
Dere e jashtme duralumini, vile private
Dritare PVC Trocal, grile PVC dhe rrjete insektesh, montim ne shtepi banimi
Dritare PVC Trocal, grile PVC dhe rrjete insektesh, montim ne shtepi banimi
Mbyllje ambienti dhe dere ballkoni, apartament ne pallat
Mbyllje ambienti dhe dere ballkoni, apartament ne pallat
Dere e jashtme apartamenti me PVC Trokal
Dere e jashtme apartamenti me PVC Trokal
Dere Salamander per ballkonin me 3 xhama
Dere Salamander per ballkonin me 3 xhama
Dritare dhe dere me PVC Trokal
Dritare dhe dere me PVC Trokal
Dritare me alumin termik ne vile private
Dritare me alumin termik ne vile private
Dritare plastike me sistem gjerman, Vendosje ne apartament
Dritare plastike me sistem gjerman, Vendosje ne apartament
Konstruksion strehe me mushama
Konstruksion strehe me mushama
Mbyllje ambienti biznesi me vetrate xhami dhe tend pergola
Mbyllje ambienti biznesi me vetrate xhami dhe tend pergola
Strehe e jashme me plastmas
Strehe e jashme me plastmas
Punime tek Muzeu Kombetar, Tirane
Punime tek Muzeu Kombetar, Tirane
Punim vetrate xhami dhe pergola per ambient te jashtem lokali
Punim vetrate xhami dhe pergola per ambient te jashtem lokali
Dere ballkoni me alumin trokal, Grile dhe rrjete mize
Dere ballkoni me alumin trokal, Grile dhe rrjete mize
Buda Lounge
Buda Lounge
Dere duralumini per ndarje ambient sherbimi
Dere duralumini per ndarje ambient sherbimi
Dere me rreshqitje prej xhami, punim per biznes
Dere me rreshqitje prej xhami, punim per biznes
Punim vetrate dhe dere kryesore ne lokal
Punim vetrate dhe dere kryesore ne lokal
Rrethim lokali me profile alumin dhe xham te erret
Rrethim lokali me profile alumin dhe xham te erret

Certifikime

Hilti Albania Certifikime Iso 9001

Partnere

Altini Duralumin Partner 1Altini Duralumin Partner 2

Video