Secondary Adv

Shehaj

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Shehaj shpk operon në tregun Shqipëtar prej vitesh me aktivitet prodhimin e dyerve të blinduara të të gjitha llojeve dhe modeleve. Kompania ofron një gamë të gjerë të produkteve dhe shërbimeve cilësore, për të përmbushur nevojat dhe dëshirat e klientëve. Pozita dhe forca e kompanisë Shehaj shpk mundëson vlerën shtesë për cdo klient të sajin. Duke parë zhvillimin e sektorit dhe kërkesat e tregut shume shpejt kompania adoptoi produktet që nevojiten më shumë. Kështu disa vite me vonë Shehaj shpk filloi prodhimin e dyerve të blinduara gjë që vazhdon edhe sot.

Këto prodhime realizohen në mënyre cilësore falë linjave moderne. Falë linjave moderne, eksperiencës dhe seriozitetit të stafit teknik, Shehaj shpk prodhon të gjitha llojet e dyerve të blinduara duke mbyllur komplet ciklin e dyerve të cdo lloji. Misioni i kompanisë Shehaj shpk është që të ofrojë produkte cilësore në mënyrë që çdo konsumator të mbetet i kënaqur.

Çfarë ofron

Kompania  Shehaj shpk ofron një gamë të gjërë dyersh të blinduara për të gjitha zgjidhjet tuaja.
Karakteristikat teknike të dyerve prej celiku.
-Gjatë prodhimit të dyerve përdoren plotësisht mallra cilësore TSE.
-Pjesët dyerve janë cilësi e CRSA kategori e parë 0.80 mm-2 mm me përbërje DKP të celiktë.
-Pjesët anësore të dyerve e rrisin më shumë qëndresën dhe janë krijuar me motivacione.
-Para lyerjes me bojë pjesët metalike futen në vaj dhe vishen me fosfat hekuri.
-Pjesët metalike Iyen me pluhur hojë dhe krijojnë rezistencë ndaj goditjeve.Bojrat piqen në 220 C.
-Dyert lyhen me vernik për arsye që të mos dalë boja.
-Montimi përfundimtar realizohet pas 1 ose 2 orësh. Sistemi i fshehur i dyerve mbushet me beton.
-Dyert kanë sistem të dyfishtë celësash dhe nga ana e brendshme ndodhet një kyc special.
-Tek mobilijet janë të pranueshme të gjitha ngjyrat e bojrave si mëposhtë: rozë, arre, pishe, maun, etj.
-Tek dyert ndodhen 3 mentesha të cilat mund të lyhen me vaj.
-Prodhimet prej bakri janë të gjitha punime dore. Bakri futet në furrë dhe lyhet me vernik më qëllim që të mos nxihet dhe të skadojë me kalimin e kohës.
-Nga ana e menteshave të dyerve janë të pranishme 4 vida të fiksura dhe të palëvizshme. Shehaj shpk mundohet t’u ofrojë dyer cilësore dhe një shërbim korrekt në cdo kohë, duke respektuar të gjitha direktivat dhe normat e Bashkimit Europian.

Shërbime

Dyer te blinduara druri
Dyer te blinduara druri
Dyer te blinduara metalike
Dyer te blinduara metalike
Dyer moderne te jashtme
Dyer moderne te jashtme
Dyer te blinduara moderne prej druri
Dyer te blinduara moderne prej druri
Dyer te blinduara me kase druri
Dyer te blinduara me kase druri
Dyer te blinduara te bardha
Dyer te blinduara te bardha
Dyer te blinduara me dy kanata
Dyer te blinduara me dy kanata
Dyer te jashtme multi brave (dy brava)
Dyer te jashtme multi brave (dy brava)
Dyer te blinduara per shtepi
Dyer te blinduara per shtepi
Dyer te jashtme dru dhe alumin
Dyer te jashtme dru dhe alumin
Dyer te blinduara prej alumini
Dyer te blinduara prej alumini
Dyer me veshje panel alumini
Dyer me veshje panel alumini
Dyer te blinduara me 2 brava
Dyer te blinduara me 2 brava
Dyer moderne italiane
Dyer moderne italiane
Dere dy kanatshe e blinduar alumin
Dere dy kanatshe e blinduar alumin

Katalogu

Katalog Shehaj

Punë të kryera

Shehaj1568289808
Shehaj1568289818
Shehaj1568289839
Shehaj1568289848
Shehaj1568289858
Shehaj1568289867
Shehaj1568289877
Shehaj1568289889
Shehaj1579868037