Secondary Adv

S&I shpk (Sisteme dhe Impiante Georg Fischer)

 

Përshkrimi

S&I shpk (Sisteme dhe Impiante Georg Fischer) operon në tregun Shqipëtar tashmë prej më shumë se 16 vitesh me aktivitet në tregtim, montim të ujësjellësave, sistemeve dhe impianteve për të zgjidhur cdo problem më ujin, qoftë kjo për rrjetet e kanalizimit për ujërat e zeza dhe atë të pijshëm. Misioni i kompanisë S&I shpk (Sisteme dhe Impiante Georg Fischer) është që të sigurojë nivelin më të lartë të mundshëm të shërbimeve profesionale për klientët dhe partnerët.  Qëllimi kryesor për kompaninë është që të krijojë një frymë të përbashkët pune nëpërmjet stafit profesional, partnerëve dhe klientëve të S&I shpk (Sisteme dhe Impiante Georg Fischer), duke arritur një standart të kualifikuar pune dhe bashkëpunimi. Nëpërmjet partneritet të brendshëm dhe të jashtëm dhe posaçërisht nëpërmjet një bashkëpunimi të suksesshëm me kompanitë e mëdha si "Georg Fischer", "Plastica Italia", "Irplast" (abrad) dhe "Albavia", "Karl Gega", "Trema Eng 2", "Gener 2 "etj, është krijuar një frymë besimi tek klientet. Kompania S&I shpk (Sisteme dhe Impiante Georg Fischer udhëhiqet nga këto parime:
• Ne respektojmë vlerën dhe kontributin e çdo personi dhe çdo pune që është thelbësore për suksesin e kompanisë.
• Ne komunikojmë hapur dhe me ndershmëri.
• Ne nuk bëjmë asgjë që është joetike dhe e pandershme.
• Ne besojmë se puna duhet të jetë kënaqësi.
• Ne besojme në bashkëpunimin në grup.
• Ne besojmë se ekipet, jo individët, janë thelbësore për kompaninë.
• Ne e konsiderojmë cilësinë e lartë të shërbimeve si pasurinë më të mirë të kompanisë.
• Ne konsiderojmë se kualiteti i lartë ofrohet vetëm duke përdorur aftësinë e punëtorëve dhe teknologjisë.

Çfarë ofron

S&I shpk (Sisteme dhe Impiante Georg Fischer) ofron një gamë të gjërë produktesh për cdo zgjedhje tuajën.
Tek  S&I shpk do të gjeni: Bashkuese tubash +GF+; Bashkuese tubash; Rakorderi metalike; Sistem ABS; Sistem Aquasystem; Sistem i rakorderive; Sistem me instalim te shpejte; Sistem PVC-U; Sistemi Alupex; Valvula; Makineri per saldim tubash; Saldatrice dubacionesh; Sisteme hidraulike per ndertesa; Sisteme matjeje dhe kontrrolli; Sisteme per trajtimin e ujit te ftohte dhe te ngrohte; Sisteme per trajtimin e ujit; Sisteme shperndaje uji; Sisteme tubacionesh GF; Sisteme tubacionesh industriale; Sisteme tubacionesh per antizjarrin; Sisteme tubacionesh per gazin; Furnizime me ujë dhe sistem kanalizimesh, Tubacione per gazin, tubacion uji, kolektore uji, montim saracineskash, tubacione per ujrat e zeza,Sisteme tubacionesh per ngrohje; Sisteme tubacioni per ujera te zeza; Sistemi radiant; Bashkuese,etj. S&I shpk (Sisteme dhe Impiante Georg Fischer) është distributori zyrtar i kompanisë  Georg Fischer të njohur për materiale hidraulike të një cilësie me standarte. Të gjitha produktet që kompania  S&I shpk tregton janë të një cilësie tepër të lartë sipas të gjithave standarteve ndërkombëtare. Kompania është në dispozicion të klientëve të saj për cdo punim, montim ujsësjellësish, tubacione, sisteme kanalizimi për ujë të pijshëm, ujëra të zeza, impiante, etj.

Shërbime

Sistem me instalim te shpejte
Sistem me instalim te shpejte
Sistem i rakorderive
Sistem i rakorderive
Sistem Aquasystem
Sistem Aquasystem
Sistem ABS
Sistem ABS
Saldatrice tubacionesh
Saldatrice tubacionesh
Rakorderi metalike
Rakorderi metalike
Makineri per saldim tubash
Makineri per saldim tubash
Bashkuese tubash
Bashkuese tubash
Bashkuese tubash +GF+
Bashkuese tubash +GF+
Bashkuese
Bashkuese
Valvula
Valvula
Sistemi radiant
Sistemi radiant
Sistemi Alupex
Sistemi Alupex
Sisteme tubacioni per ujera te zeza
Sisteme tubacioni per ujera te zeza
Sisteme tubacionesh per ngrohje
Sisteme tubacionesh per ngrohje
Sisteme tubacionesh per gazin
Sisteme tubacionesh per gazin
Sisteme tubacionesh per antizjarrin
Sisteme tubacionesh per antizjarrin
Sisteme tubacionesh industriale
Sisteme tubacionesh industriale
Sisteme tubacionesh GF
Sisteme tubacionesh GF
Sisteme shperndaje uji
Sisteme shperndaje uji
Sisteme per trajtimin e ujit te ftohte dhe te ngrohte
Sisteme per trajtimin e ujit te ftohte dhe te ngrohte
Sisteme per trajtimin e ujit
Sisteme per trajtimin e ujit
Sisteme matjeje dhe kontrrolli
Sisteme matjeje dhe kontrrolli
Sisteme hidraulike per ndertesa
Sisteme hidraulike per ndertesa
Sistem PVC-U
Sistem PVC-U
Punime ujesjellesi
Punime ujesjellesi
Ndertim ujesjellsash
Ndertim ujesjellsash

Historiku

S&I shpk (Sisteme dhe Impiante Georg Fischer) është themeluar në prill  të 1998 me vendim të gjykatës së Tiranës Nr: 19.250 me licencë Nr: MZ.0467. Aktiviteti i kompanisë është tregtimi i materialeve hidraulike si, tuba, rakorderi plastike, montim tubacionesh, sisteme kanalizimi si dhe cdo pajisjeve përkatese për këtë lloj aktiviteti. Ndër vite kompania ka kryer punime të ndryshme si:

 

1998-1999: Furnizim me ujë dhe sistem kanalizimesh në në ndërtesë 6 kate Sauk, në një ndërtesë banimi 10 kate në rrugën Ismail Qemali; Linja e re e furnizimit me ujë në Fushë-Krujë; Furnizim me ujë dhe sistem kanalizimesh në rrugën Perlat Rexhepi , në Sauku ; Ujësjellës dhe sistem kanalizimesh per ujërat e zeza në Qyteti Studenti.

 

2000-2001: Furnizim me ujë dhe sistem kanalizimesh në Ura - Mbostar - Fier nga kompania Universi, në rrugën 50 vjetori, në linjën e Cërrikuti; Furnizimi me ujë dhe sistemi kanalizimesh për ujërat e zeza në rrugën Dëshmorët e 4 Shkurtit ; Linjë e re për ujësjellsin në fabrikën e çimentos së Fushë-Krujës; Furnizim me ujë dhe sistem kanalizimesh për ujërat e zeza në rrugën e Dibrës, në rrugën kryesore të Durrësit.

 

2002-2003: Furnizim me ujë dhe sistem kanalizimesh në Kinostudio, tek ATSH-ja; në Sheq, Fier, në fshatin turistik të Golemit; Furnizim me ujë dhe sistem kanalizimesh për ujërat e zeza në Kemishtaj Lushnje, në Skele,Vlorë , në rrugën Myslym Shyri.

 

2004- 2005: Furnizim me ujë dhe sistem kanalizimesh për ujërat e zeza në fshatin Mezez, në Kamëz , në  fshatin Zall-Herr; Furnizim me ujë dhe sistem kanalizimesh për ujërat e zeza në Laç, në  Plepaj Durrës, në rrugën Vellezerit Kondi, në Fushë-Kuqe.

 

2006-2007: Furnizim me ujë dhe sistem kanalizimesh për ujërat e zeza në fshatin e Selitës, në Fushën e Aviacionit; Linja e re e furnizimit me ujë në segmentin në afërsi të stacionit të Durrësit; Furnizim me ujë dhe kanalizime në New Terminal në Rinas, tek Unaza e Re, Shkodër, Linja e ujësjellësit në segmentin Lac-Autostrade-Fushe-Kuqe.

 

2008-2009: Sistemi i ri i furnizimit me ujë në Shirokë dhe Zogaj (Shkodër), në fshatin Gjokaj (Tiranë), në Fushë-Kruja, në Bllokun 22 (Tiranë); Furnizim me ujë dhe sistem kanalizimesh për ujërat e zeza në Valias i Ri (Kamëz) , në rrugën e re Bulqizë - Peshkopi, etj.

 

Periudha 2010:
Ndertim Linje Ujesjellesi Komuna Poshnje   në Berat -  me  'kompani' Bledi ''.
•Rikonstruksion Linje Ujesjellesi prane '' Ish Kënetës’’ në Durrës me UK.Durres 

 

Periudha 2011:
•Vijim te linjes se Ujesjellesit prane  ''Ish  Kënetës në Durrës "me UK.Durres
•Linje Ujesjellesi ne Plazhin me U.K.Durres
•Linje  Ujesjellesi   ne Shkozet "me U.K.Durres
•Linje  Ujesjelles ne  Xhafezotaj "me UK.Durres
•Linje  Ujesjellesi ne  godinen e  banimit  te  kompanisë "ORION" '

 

Periudha 2012:
•Ndertim linje  Ujesjellesi Corovode- Skrapar "me UK.Skrapar
•Linje Ujesjellesi ne Porti i Durrësit "me UK.Durres
•Linje Ujesjellesi ne Komunen  Helmes në Kavajë "me UK.Kavaje

 

Periudha 2013:
• Linje Ujesjellesi Rrethi Tapize  , Berat
• Linje Ujesjellesi ne rrugen e Re  Qerret-Karpen me kompanine ‘’S.M.O. Union’’shpk
• Linje Ujesjellesi per kompanine ‘’Orion’’ shpk

 

Periudha 2014:
• Rikonstruksion i Linjes se  Ujesjellesit Komuna Mbrostar , Fier  

 

Të gjitha materialet e PE, PP-R, PVC ECTR .. janë të importuara dhe të certifikuara nga plastike ITALI ne standartee e BE

Punë të kryera

Kolektor per shperndarje uji
Kolektor per shperndarje uji
Stacion pompe
Stacion pompe
Saldim tuba per ujesjelles
Saldim tuba per ujesjelles
Punime ne ujesjelles
Punime ne ujesjelles
Proces saldimi koke me koke
Proces saldimi koke me koke
Montim saracineske
Montim saracineske
Montim linje tub polietileni me tu metalik
Montim linje tub polietileni me tu metalik
Kolektor shperndarje uji
Kolektor shperndarje uji
S&I shpk (Sisteme dhe Impiante Georg Fischer)1473675745
S&I shpk (Sisteme dhe Impiante Georg Fischer)1473675762
S&I shpk (Sisteme dhe Impiante Georg Fischer)1473675771
S&I shpk (Sisteme dhe Impiante Georg Fischer)1473675806
Lungomare Vlore Linje Ujesjellesi
Lungomare Vlore Linje Ujesjellesi
Ujesjellesi Mirdite
Ujesjellesi Mirdite
Sistemi vadites Lungo Mare
Sistemi vadites Lungo Mare
Sisteme vaditese
Sisteme vaditese
Ndertim punime ujesjellesi
Ndertim punime ujesjellesi
Ndertim ujesjellesi Rreshen
Ndertim ujesjellesi Rreshen

Partnere

Georg Fischer

Video

Manual Demo (kliko mbi foto)

Certifikime