Secondary Adv

Dimax Albania

 

Përshkrimi

Dimax Albania, e themeluar në vitin 2013, është një kompani e specializuar në ofrimin e zgjidhjeve cilësore në sektorin e presionit të lartë hidraulik. Aktiviteti kryesor konsiston në  tregtimin e rekordeve dhe tubave të presionit të lartë. Baza jonë e konsumatorëve ekonomike është dëshmi e reputacionit te një kompanie që po përparon në risi të projektimit duke përdorur teknika të përparuara të prodhimit të cilat janë fituar me vitet e eksperiencës. Ne kemi një gamë të madhe të produkteve standarde. Për shkak të rolit të rëndësishëm që luan, kompania Dimax është e angazhuar për krijimin dhe ruajtjen e marrëdhënieve të fuqishme me konsumatorët. 3 jane pikat tona te forta: produktet, sherbimi dhe mbeshtetja që i ofrojmë klienteve.

 

Sherbimi yne konsiston ne:
· Vleresimin e mundësise blerëse dhe percaktimin e ofertes me te mire per cdo klient.
· Mbështetjen e vazhdueshme ndaj klienteve te cilet marrin përgjigje të menjëhershme nga nje staf me pervoje.
· Larmi të madhe produktesh në treg, dhe nje sektor modern të prodhimit të aksesorëve sipas porosisë.
· Shpejtësi ne procesimin dhe dërgimin e porosive në të gjithë Shqiperine, por edhe jashtë saj.
· Produkte të cilësisë së shkëlqyer, certifikuar sipas standardit europian ISO 9001:2000.

Çfarë ofron

Kompania Dimax Albania shpk operon në Shqipëri në fushën e materialeve hidraulike dhe industriale. Dimax ofron eksport - import dhe tregtim me shumicë dhe pakicë të materialeve hidraulike, tuba te presioneve te ndryshme, kondicioneri, kubine, grupi i timonit, tubo lengje ushqimore, tubo per thithje, presa hidraulike.Mbeshtjellese; Mbeshtetese tubash; Rekorde per presion te larte; Interlock; Inoksi; Rekorde kondicioneri; Reduksione brryli; TI; Tapa; Rondele; Bashkues metrik ermeto; Rekorde per matjen e presionit; Manometra; Rekodre per presion te ulet; Rekorde per tub frenash; Pajisje ajeri; Fasheta; Pajisje hidraulike; Pompa;  Pajisje kavosh; Makina lavazhi; Pistoleta karburanti, gomisteri; Makineri presimi; Prerje dhe pastrim tubash per makineri presimi etj.

Shërbime

Bashkues per presion te larte vaji
Bashkues per presion te larte vaji
Bashkues per sistem zjarrfikes
Bashkues per sistem zjarrfikes
Fasheta
Fasheta
Fllanxha
Fllanxha
Kamlock
Kamlock
Kavo gazi
Kavo gazi
Kavo
Kavo
Makineri presimi
Makineri presimi
Manometra
Manometra
Mbeshtjellese tubi
Mbeshtjellese tubi
Pajisje industriale, pompa hidraulike, shperndares vaji
Pajisje industriale, pompa hidraulike, shperndares vaji
Pistoleta karburanti
Pistoleta karburanti
Pompa grasoje
Pompa grasoje
Presa manuale
Presa manuale
Rakorderi te galvanizuara
Rakorderi te galvanizuara
Rekorde ajri
Rekorde ajri
Rekorde frenash
Rekorde frenash
Rekorde
Rekorde
Saracineska te presionit te larte
Saracineska te presionit te larte
Shperndares vaji
Shperndares vaji
Tuba ajri
Tuba ajri
Tuba grasoje
Tuba grasoje
Tuba hidraulik
Tuba hidraulik
Tuba industrial
Tuba industrial
Tuba oksigjeni, acitilini
Tuba oksigjeni, acitilini
Tuba radiatori
Tuba radiatori
Tuba silikoni
Tuba silikoni
Aksesore per kavo, regjistrues, qafore, bokulla, fasheta, gambeta
Aksesore per kavo, regjistrues, qafore, bokulla, fasheta, gambeta
Aksesore pneumatik, rekorde, tuba ajri per kamiona
Aksesore pneumatik, rekorde, tuba ajri per kamiona
Pajisje hidraulike, bashkues, manometer, rubineta vaji
Pajisje hidraulike, bashkues, manometer, rubineta vaji

Katalogu

Katalog Dimax Albania
Katalog Dimax Albania
Katalog Dimax Albania
Katalog Dimax Albania
Katalog Dimax Albania
Katalog Dimax Albania
Katalog Dimax Albania

Partnere

AlfaGommaFinn Powermost

Certifikime

Video