Secondary Adv

Ervi Decor

 

Përshkrimi

Ervi Decor është një studio arredimi që operon në tregun Shqiptar me një përvojë të madhe në dekorimin e ambjenteve të brendshme, duke i dhënë në këtë mënyrë çdo vendi një ide inovative. Kompania Ervi Decor mban emrin e firmave prestigjoze në interior design, si distirbutore ekskluzive e letrave murale Roberto Cavalli dhe tekstileve për arredimin e cdo sipërfaqeje në ambjentet tuaja. Dizenjot dhe ngjyrat e ndryshme që kompania ofron për cdo klient janë esenciale, por vëmendja më e madhe i kushtohet kualitetit dhe prakticitetit të materialeve. Me një eksperiencë disavjecare në treg në bashkëpunim me arkitektë dhe arredues, kompania Ervi Decor krijon art duke sjellë pranë jush gjithmonë një imazh te ri. Angazhimi kryesor i kompanisë është që të ofrojë mbështetje me produkte të cilësisë së lartë, me design e tyre në evolucion të vazhdueshëm, duke ju siguruar një përfaqësim sa më të mirë dhe të veçantë. Shtëpia është shprehja e parë vizuale e karakterit individual, për këtë arsye Ervi Decor ofron produkte të dedikuara për njerëzit të cilët dëshirojnë të përdorin imagjinatën e tyre në arredimin e ambjenteve. Ervi Decor krijon vlera dhe këto vlera përkthehen në dekor për cdo klient!

Çfarë ofron

 

Kompania Ervi Decor ofron një gamë të gjërë të produkteve të përshtatshme për çdo lloj dekorimi mural, tekstile të fabrikave më të mira Europiane. Ervi Decor ju ofron të gjithë klienteve të saj interior design për cdo cdo ambjent, tekstile të ndryshme si perde, tapiceri, mbulesa për shtepi, lokale, restorante, zyra e hoteleri. Veshjet e ndryshme murale vijnë tek ju përmes brandeve të tilla Roberto Cavalli Home, Zimmer+Rohde, JAB Anstoetz, Mario Cavelli, Decobel, SAHCO e të tjera si këto. Me përvojën dhe produktet e zgjedhura Ervi Decor krijon komfort dhe elegancë. Shtëpia për secilin prej jush është një qendër e rëndësishme artistike, prandaj është e nevojshme të krijoni një ambjent të ngrohtë dhe sa më familjar. Këtë gjë ua ofron më së miri kompania Ervi Decor, duke sjellë koleksionet më të reja, në modele të ndryshme dhe një larmishmëri ngjyrash që janë të adaptueshme për të gjitha ambjentet.

 

Shërbime

Copa per perde, mbulesa
Copa per perde, mbulesa
Copa per veshje kolltuqesh
Copa per veshje kolltuqesh
Kellef per jasteke
Kellef per jasteke
Veshje muri per hotele
Veshje muri per hotele
Leter murale per veshje muri
Leter murale per veshje muri
Letra murale me dekor
Letra murale me dekor
Mbulesa dhe perde per dhoma gjumi
Mbulesa dhe perde per dhoma gjumi
Mbulesa krevati
Mbulesa krevati
Mbulesa per tavolina ngrenie
Mbulesa per tavolina ngrenie
Mbulesa per tavolina lokali
Mbulesa per tavolina lokali
Mbulesa per tavolina restoranti
Mbulesa per tavolina restoranti
Perde dhe mbulesa per restorante
Perde dhe mbulesa per restorante
Perde dhe tekstile per veshje kolltuqesh
Perde dhe tekstile per veshje kolltuqesh
Perde per ambjente shtepiake
Perde per ambjente shtepiake
Copa per perde dhe tapiceri
Copa per perde dhe tapiceri
Perde per ambjente te ndryshme
Perde per ambjente te ndryshme
Perde per dhoma gjumi
Perde per dhoma gjumi
Perde per hotele
Perde per hotele
Perde per restorante
Perde per restorante
Perde per sallon
Perde per sallon
Tekstile per arredim te brendshme
Tekstile per arredim te brendshme
Tekstile per kellef jasteku
Tekstile per kellef jasteku
Tekstile per mobilje
Tekstile per mobilje
Tekstile per veshje mobiljesh
Tekstile per veshje mobiljesh
Tapete me dizanje  te ndryshme
Tapete me dizanje te ndryshme

Historiku

 

Ervi Decor është themeluar në vitin 2006 si distributore ekskluzive Roberto Cavalli & Blumarine & Gianfranco Ferré Arte. Kompania ka tekstile të fabrikave më të mira Europiane me cmime nga me konkurrueset në treg. Ervi Decor përgjat viteve ka bashkëpunuar dhe bashkëpunon me kompanitë lider evropiane në fushën e tekstileve dhe letrave murale si: Roberto Cavalli Home, Zimmer+Rohde, JAB Anstoetz, Mario Cavelli, Decobel, SAHCO etj. Qëllimi i kompanisë Ervi Decor është inovacioni dhe kualiteti. Dekorimi është jeta juaj dhe atë e gjeni vetëm tek Ervi Decor. Kompania synon që gjithmonë të ofrojë tendencat me të fundit të dekorimit të brendshëm për ambientet tuaj!

Punë të kryera

Ervi Decor1411979609
Ervi Decor1411979625
Ervi Decor1411979648
Ervi Decor1411995147
Ervi Decor1411995155
Ervi Decor1432126847
Ervi Decor1432126857
Ervi Decor1456571223
Ervi Decor1456571279
Ervi Decor1456571297
Ervi Decor1522747040
Ervi Decor1522747083
Ervi Decor1522747100
Leter muri dhe perde per zyre, Tirane
Leter muri dhe perde per zyre, Tirane
Leter muri per rezidence
Leter muri per rezidence
Perde dhe mblusa per dhome gjumi
Perde dhe mblusa per dhome gjumi
Perde dhe tekstil per dhome ndenje
Perde dhe tekstil per dhome ndenje
Tapiceri dhe veshje muri per apartament
Tapiceri dhe veshje muri per apartament

Certifikime

Ervi Decor Certifikime 4Ervi Decor Certifikime 3Ervi Decor Certifikime 2Ervi Decor Certifikime 1

Partnere

Zimmer and RhodeSahcoJab AnstoetzRoberto CavalliMario CavelliEmilianaDecobelAznar TextilApeltThevenonartecaruccichivassohopke