Secondary Adv

Alba Domika

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Alba Domika shpk, përmes një përvoje shumë-vjeçare që nga themelimi i saj ka mbledhur njohuri të shkëlqyer për hekurin dhe duke qenë pararendëse në mirëmbajtjen dhe vazhdimin e modeleve tradicionale greke është renditur midis ndërmarrjeve më të mira në hapësirën e zbukurimeve të pjesëve të hekurit. Për shumë vjet duke dhënë rëndësi të veçantë te cilësia ne importojmë dhe ofrojmë një shumë-llojshmëri të madhe të pjesëve të hekurit, si bajoneta dhe elementë për kangjella tradicionale, mbështetëse duri, motive zbukuruese, kollona të rrahura me çekan, kollona për shkallë dhe shkallë spirale, të cilat kombinojnë rezistencën me fasadën dhe prakticitetin. Produkti nga i cili prodhohen pjesët, i bën pjesët të pathyeshme dhe rezistente në siguri. Në këtë hapësirë paraqesim të gjithë gamën e pjesëve tona për të dhënë një imazh sa më të plotë të mundshëm. Për më shumë informacion na vizitoni në hapësirat tona të ekspozitës me qëllim që t’ju ndihmojmë në zgjedhjen tuaj sa më të saktë.

Çfarë ofron

Kompania  Alba Domika shpk ofron një gamë të gjërë produktesh dhe punime të ndryshme si: Kangjella ballkoni; Kangjella shkalle; Shkallët standarte; Kangjella me xham; Kangjella ballkoni; Kangjella shkalle; Shkalle standarde Mobilje;Kangjella ballkoni; Kangjella shkalle; Kangjella; Dyer; Dysheme; Kabina dushi; Aksesore Xhami; Mentesha Anesore; Mekanizma; Mentesha “PLR”; Mentesha Hyrjesh; Mentesha Dushi; Bllokues per Dyer; Mentesha Pllake; Mentesha per dyerve te jashtme; Mentesha me sistem hidraulik; Tapa dushi; Mbajtese dushi; Distanciator; Mbajtese dhe tapa; Mbajtese rafti Brava; Kundra brava; Brava nekanike; Aksesore per mbajtese/fiksim; Bazamente fiksuese 150-200mm; Koka fiksues; Kangjella xhami; Dorez kabinash; Doreza per porta me rreshqitje; Tuba Inox; Ventoza per Transport Xhami; Kembe Inox; Tuba te Ndryshem; Tenda Xhami; Aksesore per Tenda Xhami. Sisteme dyersh dushi me rreshqitje; Kabina Dushi te gateshme; Kabina Dushi; kabina Banjo; Κabina Banjo; Pllake Dushi; Sisteme dyersh me rreshqitje inox; Sisteme Dyersh me Rreshqitje Alumini; Rrjeta metali; Rrjeta metali dekorative;  fleta metali, etj. Të gjitha produktet që kompania ofron janë të prodhuara me teknologjitë më bashkëkohore dhe të certifikuara sipas të gjithave standarteve ndërkombëtare.

Shërbime

Kangjella xhami
Kangjella xhami
Kangjella inoxi per ballkone
Kangjella inoxi per ballkone
Kangjella inoxi per shkalle
Kangjella inoxi per shkalle
Tenda xhami
Tenda xhami
Kangjella inoksi per shkalle
Kangjella inoksi per shkalle
Kangjella me inoks
Kangjella me inoks
Kangjella inoxi per ballkon
Kangjella inoxi per ballkon
Kabina dushi
Kabina dushi
Zgara metalike
Zgara metalike
Rrjeta hekuri (Llamarine e performuar)
Rrjeta hekuri (Llamarine e performuar)
Mentesha xhami
Mentesha xhami
Brava dyersh
Brava dyersh
Doreza dyersh
Doreza dyersh
Aksesore per kangjella inoxi
Aksesore per kangjella inoxi
Aksesore mbajtes rafti
Aksesore mbajtes rafti
Aksesore inoxi per kangjella
Aksesore inoxi per kangjella
Silikone ngjitese per kangjella
Silikone ngjitese per kangjella
zgara metalike
zgara metalike
Kangjella prej xhami
Kangjella prej xhami
Aksesore kangjellash
Aksesore kangjellash
Aksesore fiksues per kabina dushi
Aksesore fiksues per kabina dushi
Aksesore inoksi per kabina dushi
Aksesore inoksi per kabina dushi
Aksesore per montim gabine dushi
Aksesore per montim gabine dushi
Kabina dushi me porosi
Kabina dushi me porosi
Kabina dushi katrore
Kabina dushi katrore
Kangjella inoks xham
Kangjella inoks xham
Kangjella per veranda
Kangjella per veranda
Parapete inoksi me xham
Parapete inoksi me xham
Punime kabinash dushi
Punime kabinash dushi
Xhama rreshqites per kabina
Xhama rreshqites per kabina

Katalogu

Katalog Alba Domika
Katalog Alba Domika
Katalog Alba Domika

Historiku

Alba Domika shpk është themluar në 2011 si kompani me përgjegjësi të kufizuar  Firma ka si fokus të aktivitetit të saj punimet me inoks, alumin dhe hekur të ndryshme si kangjella, shkalle, kabina dushi, mentesha, brava dhe cdo aksesor të nevojshëm. Përmes përvojes shumë-vjeçare që nga themelimi i saj, kompania ka fituar njohuri të shkëlqyer për hekurin dhe per inoxin duke bërë që cdo gjë të kthehet në art. Gjithashtu, me mundësinë e kombinimeve të ndryshme të artikujve tanë,  Alba Domika shpk është në gjëndje të arrijë estetikën që çdo klient dëshiron me qëllim që të kënaqet çdo kërkesë, duke vërtetuar kështu profesionalitetin dhe autenticitetin e kompanisë.

Punë të kryera

Alba Domika1412264623
Alba Domika1412264633
Alba Domika1412264640
Alba Domika1412264648
Alba Domika1412264660
Alba Domika1412264670
Alba Domika1519294490
Alba Domika1519294504
Alba Domika1519294521
Alba Domika1561024975
Alba Domika1561024987
Alba Domika1561025000
Alba Domika1561025012
Alba Domika1561025028
Alba Domika1561025041
Alba Domika1561025055
Alba Domika1561025068
Alba Domika1561025081
Alba Domika1561025092
Alba Domika1561025108
Alba Domika1561025122
Alba Domika1561025136
Alba Domika1561025147
Alba Domika1561025160

Partnere

inox_alba_domika

Video