Secondary Adv

ALB PASHO

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Alb Pasho shpk është aktive në tregun Shqipëtar prej 6 vitesh. Administrator i kompanisë është Lulzim Pasho, i cili themeloi kompaninë pas një eksperience të gjatë në shtetin fqinj të Greqisë. Mbështetur në përvoja e marrë, kompania Alb Pasho filloi të operojë në tregun vendas në sektorin e ndërtimit me aktivitet kryesisht sistemet e magazinimit, shitjen dhe tregtimin e rafteve metalike për supermarkete, të reja dhe të përdorura, kapanone dhe kasa për cdo aktivitet.  Gama e gjërë e produkteve që ofron, bëri që kompania Alb Pasho të jetë e pranishme me produktet e saj kudo, që nga kompanite e mëdha, bizneset e mesme e të vogla, dyqane, supermarkete e deri tek cdo familje. Bashkëpunimi i ngushtë me kompaninë Perbo dhe me kompani të tjera bënë të mundur që Alb Pasho shpk të sigurojë një gamë të gjerë të zgjidhjeve për magazinim. Kompania ka një ekip të specializuar teknikësh që ofrojnë konsulencë, projektimin, planifikim, ndërtim dhe instalim të rafteve metalike.  Produktet janë prodhuar në përputhje me standardet ndërkombëtare të sigurimit të cilësisë.

Çfarë ofron

Alb Pasho është një kompani lider në montimin e rafteve për supermarkete, magazina, e rafteve metalike të reja dhe të përdorura në tregun Shqiptar.
Kompania ofron:


•    Rafte metailke per magazaina
•    Rafte metailke per arkiv
•    Rafte metailke per dyqane
•    Rafte metailke per aktivitete te ndryshme
•    Rafte metailke per supermarkete
•    Rafte industriale
•    Rafte te perdorura
•    Kapanone
•    Kasa
•    Kosha


Kompania Alb Pasho shpk tregton dhe monton rafte metalike të reja dhe të përdorura, të gjitha llojet për ambjente të brëndshme dhe të jashtme me peshë të ndryshme ( të rënda dhe të lehta ), kapanone industriale, kasa per supermarkete si dhe kosha të cdo madhësie. Eksperienca dhe stafi i kualifikuar në ketë fushë ka bërë që Alb Pasho të jetë pranë klientit në të gjitha nevojat që ai ka, si dizenjim, projektim, zbatim dhe asistencë të vazhdueshme pas përfundimit të punës.  Alb Pasho shpk ofron garanci, dhe siguri për cdo produkt të blerë.

Shërbime

Rafte dhe konstruksione metalike
Rafte dhe konstruksione metalike
Rafte metalike per  markete
Rafte metalike per markete
Rafte metalike per magazina
Rafte metalike per magazina
Rafte metalike per minimarkete
Rafte metalike per minimarkete
Rafte metalike per pesha te lehta
Rafte metalike per pesha te lehta
Rafte metalike per pesha te renda
Rafte metalike per pesha te renda
Rafte metalike per sistemime
Rafte metalike per sistemime
Rafte metalike per supermarkete
Rafte metalike per supermarkete
Rafte per magazina
Rafte per magazina
Rafte per markete
Rafte per markete
Sherbime raftesh metalike
Sherbime raftesh metalike
Kasa per supermakete
Kasa per supermakete
Konsulence per arredim marketesh
Konsulence per arredim marketesh
Kosha metalik per supermakete
Kosha metalik per supermakete
Sherbim arredimi per markete
Sherbim arredimi per markete
Rafte metalike me shumice dhe pakice
Rafte metalike me shumice dhe pakice
Karroce per dyqane
Karroce per dyqane
Kosh ofertash per supermarkete
Kosh ofertash per supermarkete
Kosh me rrota per markete
Kosh me rrota per markete
Kosh dore per supermarkete
Kosh dore per supermarkete

Punë të kryera

ALB PASHO1413975073
ALB PASHO1413975078
ALB PASHO1413975085
Baleta metalike
Baleta metalike
Jumbo Fier
Jumbo Fier
Raft i rende metalik
Raft i rende metalik
Raft metalik per arkiva dosjesh
Raft metalik per arkiva dosjesh
Rafte arkivash
Rafte arkivash
Supermarket ne Selanik
Supermarket ne Selanik
ALB PASHO1561466382
ALB PASHO1561466401
ALB PASHO1561466416
ALB PASHO1561466433
ALB PASHO1561466450
ALB PASHO1561466468
ALB PASHO1561466484
ALB PASHO1561466498
ALB PASHO1561466511
ALB PASHO1561466753
ALB PASHO1561466767
ALB PASHO1561466779
ALB PASHO1561466794
ALB PASHO1561466805
ALB PASHO1561466819