Secondary Adv

Klevis & Riello

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Klevis & Riello operon në tregun shqipëtar prej 9 vitesh. Bashëpunon me kompani ndërkombëtare si Riello në Itali, duke ju ofruar produktet më të mira në sistemin e ngrohjes ftohjes, kondicionimit, aspirimit dhe sisteme solare per ngrohjen e ujit sanitar Kompania kujdeset për një ajër më të pastër në familjen tuaj.

Çfarë ofron

Kompania  Klevis & Riello, është tashmë në treg më një gamë të gjërë produktesh dhe shërbimesh.

- Sisteme ventilimi

- Sisteme ngrohje ftohje me gjeotermi për hotele, vila 

- Sisteme industriale me kaldaja brucatore

- Kaldaja brucatore për kapanone, fabrika prodhimi 

- Sisteme ngrohje ftohje për rezidenca me multisplit inverter me gaz R32 dhe chiller ngrohje ftohje 

- Sisteme kondicionimi për lokale, vila, restorante 

- Sistem ngrohje për ambjentin e pishinës 

- Sistem ngrohje për ujin e pishinës dhe eliminimin e lageshtirës me vibrator ajri 

- Kondicioner për të gjitha fuqitë, tavanor, kalaor, kasete, toksor

- Sistem për ngrohjen e ujit sanitar me panel diellor 

- Sistem panel diellor korperuar me sistem ngrohje ftohje

 

Pranë jush duke ju ofruar projektim, instalim dhe mirëmbajtje të sistemeve të ngrohjes dhe ftohjes  për një shtëpi moderne, shumë efikas dhe me kosto minimale energjie. Kondicionerë tavanor, muralë, tokësorë, split , multisplit etj, me gaz ekologjik 410 A inverter dhe silencioz. Bruciatori me fuqi të ndryshme me gaz & dizel të të  gjitha fuqive të  markës Riello. Ciller DC Inverter silencioz, DC Inverter Air Uje Gjeotermik Supersilencioz, Falkoj me ngjyra të ndryshme, Sisteme solare, Kaldaja për të gjitha ambientet, Bolitor, Chiller,Bruciator( nafte e gaz dhe mist) industrial. Klevis & Riello ofron për produktet garanci 2 deri në 5 vjet sipas standarteve të KE. Klevis Riello ofron gjithashtu mirëmbajtjen dhe pjesët e këmbimit për produktet e Riello-s.

Shërbime

Ciller (sistem ngrohje ftohje)
Ciller (sistem ngrohje ftohje)
Kaldaja me nafte dhe gaz
Kaldaja me nafte dhe gaz
Montim kondicioneresh
Montim kondicioneresh
Panele Diellore
Panele Diellore
Pompa ngrohje ajer uje
Pompa ngrohje ajer uje
Sistem ngrohje ftohje me uje
Sistem ngrohje ftohje me uje
Sistem per ngrohjen e ujit sanitar
Sistem per ngrohjen e ujit sanitar
Sisteme kondicionimi Inverter
Sisteme kondicionimi Inverter
Sisteme ngrohje dhe ftohje
Sisteme ngrohje dhe ftohje
Sisteme Solare
Sisteme Solare
Pompa ngrohese gjeotermike
Pompa ngrohese gjeotermike
Kondicionere DC Inverter
Kondicionere DC Inverter
Kaldaja dyshemeje me kondesim
Kaldaja dyshemeje me kondesim
Bolitore per panele diellore
Bolitore per panele diellore
Skaldabanja murale
Skaldabanja murale
Kaldaja brucatore per kapanone fabrika prodhimi
Kaldaja brucatore per kapanone fabrika prodhimi
Kondicioner per te gjitha fuqite, tavanor, kanlor, kasete, tokesor
Kondicioner per te gjitha fuqite, tavanor, kanlor, kasete, tokesor
Multisplit inverter me gaz R32 dhe chiller ngrohje ftohje
Multisplit inverter me gaz R32 dhe chiller ngrohje ftohje
Sistem ngrohje per ujin e pishines dhe eliminimin e lageshtires me vibrator ajri
Sistem ngrohje per ujin e pishines dhe eliminimin e lageshtires me vibrator ajri
Sistem ngrohjeje per ambjentin e pishines
Sistem ngrohjeje per ambjentin e pishines
Sistem panel diellor korperuar me sistem ngrohje ftohje
Sistem panel diellor korperuar me sistem ngrohje ftohje
Sistem per ngrohjen e ujit sanitar me panel diellor
Sistem per ngrohjen e ujit sanitar me panel diellor
Sisteme industriale me kaldaja brucatore
Sisteme industriale me kaldaja brucatore
Sisteme kondicionimi per lokale, vila, restorante
Sisteme kondicionimi per lokale, vila, restorante
Sisteme ngrohje ftohje me gjeotermi per hotele, vila
Sisteme ngrohje ftohje me gjeotermi per hotele, vila
Sisteme ventilimi Riello
Sisteme ventilimi Riello

Katalogu

Katalog Klevis & Riello
Katalog Klevis & Riello
Katalog Klevis & Riello
Katalog Klevis & Riello
Katalog Klevis & Riello
Katalog Klevis & Riello
Katalog Klevis & Riello

Punë të kryera

Ngrohje ne dysheme
Ngrohje ne dysheme
Sistem ngrohje-ftohje me gjeotermi i kombinuar me sistemin Solar per ngrohjen e ujit sanitar
Sistem ngrohje-ftohje me gjeotermi i kombinuar me sistemin Solar per ngrohjen e ujit sanitar
Sisteme aspirimi
Sisteme aspirimi
Sisteme Solar per ngrohje pishine dhe ujin sanitar
Sisteme Solar per ngrohje pishine dhe ujin sanitar
Klevis & Riello1520601313
Klevis & Riello1520601325
Aspirime per kuzhina gatimi per restorante
Aspirime per kuzhina gatimi per restorante
Punim per ventilimin dhe aspirimin e lokalit
Punim per ventilimin dhe aspirimin e lokalit
Sistem kondicionimi
Sistem kondicionimi
Vendosja e sistemit te ventilimit ne ambjentin e pishines
Vendosja e sistemit te ventilimit ne ambjentin e pishines
Ventilim i godines
Ventilim i godines
Ventilimi i palestres
Ventilimi i palestres
Ventilimi i pishines dimerore
Ventilimi i pishines dimerore
Klevis & Riello1520866811
Klevis & Riello1520866826
Impiante hidraulike
Impiante hidraulike
Kondicioner tokesor Riello
Kondicioner tokesor Riello
Kondicionim per lokale Riello
Kondicionim per lokale Riello
Montim Fan Koil Riello
Montim Fan Koil Riello
Multi split Riello
Multi split Riello
Njesi e jashtme Riello
Njesi e jashtme Riello
Kondicioner Multi Split Riello DC Inverter
Kondicioner Multi Split Riello DC Inverter
Sistem Solar per ngrohjen e ujit sanitar
Sistem Solar per ngrohjen e ujit sanitar
Sistem per ngrohje pishine me gjeotermi integruar edhe sistemi panelit solar
Sistem per ngrohje pishine me gjeotermi integruar edhe sistemi panelit solar
Panel solar blu sistem solar i integruar me sistemin e ngrohje ftohjes
Panel solar blu sistem solar i integruar me sistemin e ngrohje ftohjes
Sistem me pompa di calore EcoTros Made in Riello realizuar Tirane
Sistem me pompa di calore EcoTros Made in Riello realizuar Tirane
Tirane, Albania
Tirane, Albania
Klevis & Riello1552315366
Klevis & Riello1552315379
Klevis & Riello1552315392
Klevis & Riello1552315441
Klevis & Riello1552315454

Video