Secondary Adv

Wat 2010

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi


“Wat 2010” vjen në tregun shqiptar tani me një vizion të ri, produkte të reja, dhe pika të reja shitjeje! Kompania “Wat 2010” operon në tregun shqiptar prej 10 vjetësh, duke qenë një nga furnizuesit kryesor të marketit shqiptar me produkte të certifikuara dhe rezistente në fushën e ndërtimit, duke mbuluar kështu të gjitha nevojat e një ndërtuesi pallatesh, shtëpish, apo objektesh biznesi të ndryshme por edhe familjare si kopshte, pishina etj. Eksperienca 10 vjecare ka bërë që hap pas hapi t’i sjellim blerësit vendas produkte cilësore, me garanci dhe me çmime tepër konkuruese.


Atje ku ndërtohet, është “ Wat 2010”!
Ne ju sigurojmë cilësinë, jetëgjatësinë dhe garanci për çdo produkt që shesim. Tek “Wat 2010″ do të gjeni tubat PVC më cilësore të tregtuara në Shqipëri, me përdorim të gjerë në shkarkimin e ujrave të bardha dhe të zeza, në shkarkesat e shirave etj. Çdo produkt është i certifikuar sipas standarteve të cilësisë të Komunitetit Evropian. Tek ne do të gjeni të gjitha llojet e tubave me diametra, spesore, ngjyra dhe gjatësi të ndryshme.


Ndërtoni të sigurtë me produktet tona!
Kompania jonë sjell pranë jush të gjithë gamën e materialve teknike, hidraulike, materiale ndërtimi dhe një sërë artikujsh të tjerë plotësues. Çdo produkt është i certifikuar sipas standarteve të EU.
 

Çfarë ofron

Kompania WAT 2010 sjell pranë jush të gjithë gamën e materialeve teknike, hidraulike, materiale ndërtimi tuba & rakorderi, paisje hidrosanitare, sisteme dhe materiale per agrikulture, materiale dhe tuba per ujesjelles-kanalizime dhe një sërë artikujsh të tjerë plotësues. Kjo larmi produktesh e shërbimesh, vjen tanimë edhe falë lidhjeve të forta me prodhues të mëdhenj të materialeve plastike Pvc, Polipropilen dhe Politilen.

Shërbime

Butona dhe Kaseta shkarkimi inkaso
Butona dhe Kaseta shkarkimi inkaso
Pileta katrore per tarraca dhe soleta
Pileta katrore per tarraca dhe soleta
Pileta lineare per tualete
Pileta lineare per tualete
Pileta lineare prej xhami
Pileta lineare prej xhami
Pileta lineare
Pileta lineare
Pileta moderne per banjo
Pileta moderne per banjo
Pileta per oborre dhe veranda
Pileta per oborre dhe veranda
Rakorderi bronzi
Rakorderi bronzi
Rakorderi celiku
Rakorderi celiku
Sisteme ujitjeje per toka buqesore
Sisteme ujitjeje per toka buqesore
Tuba dhe rakorderi plastike per ndertim civil
Tuba dhe rakorderi plastike per ndertim civil
Tuba gazi
Tuba gazi
Tuba jeshil per uje sanitar
Tuba jeshil per uje sanitar
Tuba kullimi dhe ventilimi
Tuba kullimi dhe ventilimi
Tuba PE per sisteme kanalizimi
Tuba PE per sisteme kanalizimi
Tuba per kanalizime ujesjelles
Tuba per kanalizime ujesjelles
Tuba per mbrojtje kabllore
Tuba per mbrojtje kabllore
Tuba per prodhime buqesore
Tuba per prodhime buqesore
Tuba per sisteme ngrohje ne dysheme
Tuba per sisteme ngrohje ne dysheme
Tuba Pestan
Tuba Pestan
Tuba plastik fleksibel per kabllo elektrike
Tuba plastik fleksibel per kabllo elektrike
Tubacione per agrikulture
Tubacione per agrikulture
Tubacione per kanalizime
Tubacione per kanalizime
Tubacione per sisteme vaditje
Tubacione per sisteme vaditje
Tubacione per sistemin e ujitjes
Tubacione per sistemin e ujitjes

Partnere

atusagemakklepsankomak-mmcspestanpoelsanSABunideltavalman