Secondary Adv

Primagas Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Primagas Albania sha është një nga kompanitë kryesore shqiptare që operojnë në fushën e import-eksport, tregtimin dhe shpërndarjen te LPG-se. Primagas Albania drejtohet nga njerëz me mbi 15 vjet përvojë në tregun e GLN shqiptar. Bombula të pajisura me valvol sigurie për të evituar rrjedhjen e gazit. Distrubucion i gazit të lëngshëm (LPG) në të gjithë Shqiperinë, në çfarëdo sasie me mjetet e saj, shërbim me bombula në shtëpi.