Secondary Adv

Biba Impex

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Biba Impex shpk eshte nje biznes familjar,  qe ushtron aktivitetin tregtar qe ne vitin 1998 kryesisht ne fushen e pllakave dhe hidrosanitareve, aktivitet qe mbulohet me materiale importi te markave me te mira. Veprimtaria nisi fillimisht ne qytetin e Lacit me nje dyqan te vogel dhe u zgjerua me pas me nje ekspozite dy mije e peseqind m2 dhe nje distributor te madh ne autostraden Tirane - Lezhe ne fushe Milot, ose sic njihet ndryshe kryqezimi i Kosoves , si nje nga pikat me te rendesishme jo vetem ne Shqiperi por pothuajse ne te gjithe rajonin.