Secondary Adv

Ademi Profil

 

Përshkrimi

Ademi Profil shpk ka një eksperiencë 10 vjecare në tregun Shqipëtar në fushën e ndërtimit civil. Kompania i vjen në ndihmë inxhinierëve të cilët kanë nevojë për projektime dhe ndërtime të konstruksioneve metalike. Qëllimi i kompanisë është që të rrisë besnikërinë e konsumatorit për produktet që prodhon e tregton, të kënaqi nevojat e tyre, sjellje dhe aftësi të mira komunikimi për shërbimin e tyre të shpejtë dhe me një çmim të arsyeshëm i cili është një nga faktorët kryesorë që ndikon në blerjet, duke u bazuar në zhvillimet më të fundit në studimin e kërkesës konsumatore. Ademi Profil krijon marrëdhënie harmonike me elementët e jashtëm të ndërtesës gjatë aplikimit të konstruksione metalike në kombinim me dizenjimin e brendshëm, dyer-dritareve, kangjellave dekorative dhe gjithashtu zgarat metalike për sistemet e kullimit, kanalizime, etj. Konstruksionet metalike janë në dispozicion për një funksionalitet maksimal dhe mund të ndërtohen me një çmim mjaft të arsyeshëm. Kanë jetëgjatësi të madhe dhe mund të ndërtohen shumë shpejt. Ademi Profil do të vazhdojë të jetë në krah të cdo biznesi që kërkon punimet më cilësore, produktet me standarte europiane dhe garancinë e tyre.

Çfarë ofron

Kompania Ademi Profil ofron shërbimet e saj prej shumë vitesh në tregun shqiptar, duke u përpjekur për të drejtuar cdo klient , bashkëpunëtor drejt cilësisë, profesionalizmit me standarte europiane.

Ademi Profil shpk realizon:

• Pastrime metali: Saldime te ndryshme, lyerje te strukturave metalike, xingime te metalit.

• Prodhim, monitm shkallesh hekuri: Shkalle hekuri, shkalle emergjence, punime dekorative, karrige hekuri, tavolina metalike, etj.

• Prodhim, tregtim dhe montim kangjellash: Kangjella metalike, kangjella te xinguara, kangjella rrethimi, kangjella industriale, kangjella me boje, kangjella me tubolare alumini.

• Prodhim zgarash metalike: Zgara kanalesh, zgara kullimi, pedana me zgare, zgara industriale, zgara industriale dhe te zinkuara, etj.

• Konstruksione metalike: Punime metalike, konstruksione te xinkuara, struktura metalike, prodhime per kapanone, etj.

• Punime alumini, hekuri: Dyer rrethimi, porta metalike, porta te xinguara, dyer dhe dritare, porta automatike per rrethime, etj.

• Fasada alumini: Fasada xhami, fasada alukobondi, fasada alumini, montim vinxhash, asistencë teknike në fushën e metaleve, etj.

Ademi Profil garanton komfort, siguri dhe dizajn në mënyra të ndryshme të konceptimit të materialeve. Trendi vjen në kontekstin bashkohor ku arkitektët përdorin materialet në dimensione të reja për ndërtesat dhe dizenjimin ku respektohen rigorozisht rregullat inxhinierike. Konstruksionet metalike kërkojnë materiale dhe produkte të standarteve të larta për të siguruar punime bashkëkohore dhe këto elementë kompania Ademi Profil i ofron në cdo kohë.

Shërbime

Zgara metalike per kullime
Zgara metalike per kullime
Zgara metalike te dimensioneve te ndryshme
Zgara metalike te dimensioneve te ndryshme
Zgara metalike te xinguara per kanale
Zgara metalike te xinguara per kanale
Prodhim zgarash metalike per kullimin e ujit
Prodhim zgarash metalike per kullimin e ujit
Zgara dhe kangjella hekuri te xinguara
Zgara dhe kangjella hekuri te xinguara
Kangjella rrehuese
Kangjella rrehuese
Kangjella metali te xinguara
Kangjella metali te xinguara
Montim te kangjellave rrethuese per oborre
Montim te kangjellave rrethuese per oborre
Kangjella hekuri per ballkone
Kangjella hekuri per ballkone
Kangjell e xinguar
Kangjell e xinguar
Ndertime dhe prodhime te konstruksioneve metalike
Ndertime dhe prodhime te konstruksioneve metalike
Montime catishe per konstruksione metalike
Montime catishe per konstruksione metalike
Mbulesa konstruksionesh metalike
Mbulesa konstruksionesh metalike
Ndertime konstruksionesh metalike
Ndertime konstruksionesh metalike
Struktura metalike inxhinierike
Struktura metalike inxhinierike
Porta metalike te automatizuara
Porta metalike te automatizuara
Prodhime dhe perpunime metali
Prodhime dhe perpunime metali
Prodhime te ndryshme te strukturave metalike
Prodhime te ndryshme te strukturave metalike
Dyer dhe dritare metalike
Dyer dhe dritare metalike
Struktura hekuri
Struktura hekuri
Kangjella ballkoni per pallat
Kangjella ballkoni per pallat
Zbatim i projektit te arredimit per punimet dekorative te hekurit
Zbatim i projektit te arredimit per punimet dekorative te hekurit
Punime hekuri per zyra dhe biznese
Punime hekuri per zyra dhe biznese
Punime hekuri per lokale, bare, restorante, hotele
Punime hekuri per lokale, bare, restorante, hotele
Punime hekuri per dyqane, butike, supermarkete
Punime hekuri per dyqane, butike, supermarkete

Katalogu

Katalog Ademi Profil
Katalog Ademi Profil

Historiku

Ademi Profil shpk është një kompani, e cila i ka fillesat e saj në vitin 2004 në sektorin e ndërtimit dhe shërbimeve ndërtimore. Çdo gjë ka nisur në fillim të 2004 ku kompania filloi të bëhej pjesëmarrje në projekte të mëdha, me prodhimin e dyerve dhe dritareve, konstuksioneve metalike si dhe veprimtari të tjera si kangjella, struktura rrethimi, zgara metalike, fasada, etj. Kompania ka të angazhuar punëtorë të profesionalizuar, në prodhimin dhe montimin e produkteve në objekte, të cilët mbështeten nga një menaxhim profesional dhe modern. Ademi Profil shpk operon me përgjegjësi të lartë ndaj të gjitha detyrave që i parashtrohen dhe që konsistojnë në zhvillimin e projekteve shumë të rëndësishëm për ndërtimin civil. Shoqëria Ademi Profil përmbush standardet dhe kushtet për të konkurruar në tregjet më të mëdha europiane. Me një staf të kualifikuar, me eksperiencë dhe të orientuar drejt shërbimeve profesionale, Ademi Profil, garanton shërbime të standarteve të larta.

Punë të kryera

Shkalle metali
Shkalle metali
Shkalle industriale
Shkalle industriale
Strukura metalike shkalle
Strukura metalike shkalle
Struktura metalike
Struktura metalike
Rrethime biznesi me kangjella metalike
Rrethime biznesi me kangjella metalike
Rrethim oborri me kangjella
Rrethim oborri me kangjella
Rrethim ma kangjella hekuri te xinguara
Rrethim ma kangjella hekuri te xinguara
Porta hekuri te automatizuara
Porta hekuri te automatizuara
Konstruksion metalik
Konstruksion metalik
Kangjella
Kangjella
Fasada xhami
Fasada xhami
Ademi Profil1467028317
Ademi Profil1467028332
Ademi Profil1467028349
Ademi Profil1467028387
Ademi Profil1467028403
Ademi Profil1467028419
Kangjella rrethimi te zinguara
Kangjella rrethimi te zinguara
Porte e jashtme me rreshqitje
Porte e jashtme me rreshqitje
Kangjella te xinguara
Kangjella te xinguara
Ademi Profil1493389676
Ademi Profil1493389686
Ademi Profil1493389701
Ademi Profil1493389985
Ademi Profil1493389997
Ademi Profil1493390013
Aeroporti Nene Tereza Gate
Aeroporti Nene Tereza Gate
Rrethimi i Mektrin Motors
Rrethimi i Mektrin Motors
Ademi Profil1535527313
Ademi Profil1535527328
Ademi Profil1535527343
Ademi Profil1535527357
Ademi Profil1535527373
Ademi Profil1540201031
Ademi Profil1540201061
Ademi Profil1540201076
Arredim dyqanesh me punime hekuri dekorative
Arredim dyqanesh me punime hekuri dekorative
Kangjella per godina banimi
Kangjella per godina banimi
Kangjella per kompleks rezidenciale
Kangjella per kompleks rezidenciale
Kapanon industrial
Kapanon industrial
Konstruksion metalik per Pike Karburanti
Konstruksion metalik per Pike Karburanti
Ndertim kapanoni industrial per Agna Grup
Ndertim kapanoni industrial per Agna Grup
Ndertimi dhe riveshja e kapanoneve te kompanise Glina
Ndertimi dhe riveshja e kapanoneve te kompanise Glina
Ndertimi i Fabrikes se Perpunimit te Cromit ne Kalimash – IMI Shpk
Ndertimi i Fabrikes se Perpunimit te Cromit ne Kalimash – IMI Shpk
Porte metalike me prerje me lazer me shine
Porte metalike me prerje me lazer me shine
Prodhim elemente dekorativ per lokale
Prodhim elemente dekorativ per lokale
Punime hekuri per tavolina, karrige, rafte
Punime hekuri per tavolina, karrige, rafte
Rrethime te zinkuara
Rrethime te zinkuara
Shkalle emergjence me rrjete
Shkalle emergjence me rrjete
Shkalle emergjence per ndertese shumekateshe
Shkalle emergjence per ndertese shumekateshe
Shkalle emergjence te jashtme
Shkalle emergjence te jashtme
Shkalle hekuri te galvanizuara
Shkalle hekuri te galvanizuara
Tende me konstruksion metalik per verande
Tende me konstruksion metalik per verande

Certifikime


Video