Secondary Adv

Klimaire GSM

 

Përshkrimi

Me më shumë se 15 vite eksperiencë në industrinë e ngrohjes, ftohjes dhe ajrit të kondicionuar, GSM Klimaire po kërkon të vazhdojë rrugëtimin e saj sigurisht me qëllimin kryesor për të ofruar shërbimet me standardet më të larta në treg. Duke qenë distributor zyrtar i kompanise AHI Carrier S.E. Europe Air-Conditioning S.A. për brendin TOSHIBA, ndihemi të privilegjuar dhe me shumë përgjegjësi për ti ofruar klientit shërbimet më cilësore në fushën e impianteve të kondicionimit HVAC. Si partner i AHI Carrier, GSM Klimaire është duke investuar në burime njerëzore si aseti më i vyer i kompanisë si dhe duke bërë investime të qendrueshme dhe afatgjata në ndërtimin e një kompanie me vlera të larta etike dhe profesionalizmi.

Çfarë ofron

Strategjia kryesore e kompanisë tonë është të ofrojmë zgjidhje me paketa të plota për klientët tanë, duke u bazuar në kapacitetin, ekspertizën teknike, inovacionin dhe inxhinierinë, cilësinë e produktit dhe shërbimit si dhe praktikat më të mira të biznesit. Duke qenë aktiv në treg, ne kemi ekzekutuar projekte të shumta për klientë lokale dhe ndërkombëtare me kërkesa të larta në lidhje me shërbimin, cilësinë dhe vëllimin e punimeve.


Portofoli ynë i shërbimeve në fushën e impianteve teknologjike:


-    SISTEME HVAC, TE NGROHJES/FTOHJES DHE VENTILIMIT
-    IMPIANTE HIDRAULIKE
-    IMPIANTE TE ANTIZJARRIT
-    IMPIANTE FTOHJE INDUSTRIALE
-    DHOMA FRIGORIFERIKE
-    IMPIANTE DHE LINJA TELEFONIE DHE TELEKOMUNIKACIONI
-    INSTALIME, START-UP,  PREVENTIV MIREMBAJTJE DHE SUPORT PAS SHITJES

 

 

KLIMAIRE GSM

Pikat e forta të KLIMAIRE GSM në kërkimin dhe zhvillimin e brendshëm të teknologjive të përparuara dhe përbërësve kryesorë. Ato shoqërohen nga prodhimi i kondicionerëve sipas standardeve më të larta ndërkombëtare, të cilat përfshijnë kontrolle të kontrollit të cilësisë në secilën fazë të prodhimit për një larmi të gjerë mjedisesh banimi, komerciale dhe biznesi.

 

Shërbime

Kondicionere Toshiba VRF
Kondicionere Toshiba VRF
Njesi te brendshme Kasete TOSHIBA
Njesi te brendshme Kasete TOSHIBA
Njesi te brendshme Kanalore TOSHIBA
Njesi te brendshme Kanalore TOSHIBA
Njesi Mini Chiller CARRIER
Njesi Mini Chiller CARRIER
Kondicioner TOSHIBA A+++
Kondicioner TOSHIBA A+++
Kondicioner Super Daisekai per shtepi
Kondicioner Super Daisekai per shtepi
Kondicioner me gaz R32
Kondicioner me gaz R32
Terminale uji Fan Coil Carrier
Terminale uji Fan Coil Carrier
Sisteme Multi-split per apartamente
Sisteme Multi-split per apartamente
Njesi VRF TOSHIBA
Njesi VRF TOSHIBA
Pjese kembimi per kondicionere
Pjese kembimi per kondicionere
Sisteme ftohje per dhomat frigoriferike
Sisteme ftohje per dhomat frigoriferike
Sisteme Mono-Split
Sisteme Mono-Split
Sisteme ngrohje nga dyshemeja
Sisteme ngrohje nga dyshemeja
Instalime Chiller CARRIER
Instalime Chiller CARRIER
Instalime kanale ajri
Instalime kanale ajri
Kondicionere Rezidencial Toshiba
Kondicionere Rezidencial Toshiba
Kondicionere Tokesor TOSHIBA
Kondicionere Tokesor TOSHIBA
Sisteme zjarr fikese
Sisteme zjarr fikese
Sisteme gaz gaz MiNi VRF
Sisteme gaz gaz MiNi VRF

Punë të kryera

Objekti zyra 2000 m2
Objekti zyra 2000 m2
Vodafone Shop
Vodafone Shop
UNIK Bar Restorant
UNIK Bar Restorant
Shkolle Parauniversitare
Shkolle Parauniversitare
Shtepi private
Shtepi private
Palestra UNIK
Palestra UNIK
Kisha Ortodokse
Kisha Ortodokse
Markata e Peshkut
Markata e Peshkut
Kolegji Universitar Medicom
Kolegji Universitar Medicom
Iliria Palace
Iliria Palace
Hotel Panorama Kruje
Hotel Panorama Kruje
Tirana Bank
Tirana Bank
AMC
AMC
Alpha Bank
Alpha Bank
Albanian College Durres
Albanian College Durres
Akademia  e rendit Tirane
Akademia e rendit Tirane
Agon Channel
Agon Channel
LC Waikiki
LC Waikiki
Sallon  Auto  Europa ,Sukth
Sallon Auto Europa ,Sukth
Pelikani Security Kashar, Tirane
Pelikani Security Kashar, Tirane
Parking Rruga e Elbasanit
Parking Rruga e Elbasanit
KLSH vendosje sistemi  kondicionimi
KLSH vendosje sistemi kondicionimi
Arol  Studio Velipoje
Arol Studio Velipoje
BKT Kavaje
BKT Kavaje
Hotel Uji i Ftohte Vlore
Hotel Uji i Ftohte Vlore

Partnere

gsm-klimaire-partnere-1gsm-klimaire-partnere-2gsm-klimaire-partnere-3gsm-klimaire-partnere-5gsm-klimaire-partnere-6gsm-klimaire-partnere-4

Certifikime

Në cilësinë e çështjes së menaxhimit, GSM KLIMAIRE ka fituar Certifikatat ISO 9001 për Sistemin e Menaxhimit të Cilësisë, gjithashtu edhe ISO 14001 Certifikata e Sistemit të Menaxhimit të Mjedisit dhe OHSAS Sistemi i Menaxhimit të Shëndetit dhe Sigurisë në Punë duke demonstruar angazhimin tonë për qëndrueshmëri dhe përmirësim të vazhdueshëm.

Zyrat qendrore Filiali

Adresa: 17 Nentori, Yrshek, Tirane, Albania
Cel: +355 66 40 00 008
Cel: +355 69 40 00 008
Email: info@klimaire-al.com
Web: www.klimaire-al.com

 

Video