Secondary Adv

Demaj

 

Përshkrimi

Firma DEMAJ, mbulon nje game te gjere sherbimesh ne punimet e mermerit dhe granitit. Ne kemi eksperience shume vjecare ne kete biznes dhe ofrojme nje koleksion prej qindra modelesh te ndryshme monumentesh, oxhaqe, banak kuxhine dhe pllaka graniti & mermeri te permasave te ndryshme.Specialistat tane kane nje exsperience te gjate dhe jane trajnuar me se mire per te kryer me cilesi te larte porosine tuaj.