Secondary Adv

GeCo Ashensore & Shkalle Levizese

 

Përshkrimi

GeCo është një kompani dinamike, lider në fushën e instalimit, mirëmbajtjes dhe shërbimit të ashensorëve dhe shkallëve lëvizëse me vendndodhje në Tiranë, Shqipëri. Ajo ofron shërbime me cilësi të lartë me anë të shumëllojshmërisë së produkteve dhe dizenjove që disponon si dhe ofron produkte me performancën më të mirë lidhur me eko-efikasitetin, rehatinë e udhëtimit si dhe shfrytëzimin maksimal të hapësiriës së pusit në dispozicion. Me më tëpër se 900 projekte në tregun Shqiptar, ku ndër to rradhiten disa nga projektet më luksoze të vendit dhe falë ekspertizës në mirëmbajtje dhe instalim, e cila konsiderohet si pika kyçe e industrisë, është kompani udhëheqëse, në sektorin që përfaqëson.

Çfarë ofron

Kompania GeCo ofron furnizim, instalim, testim dhe kolaudim në gjendje operacionale, për ashensorë, shkallë dhe tepete lëvizëse. Ashensorët dhe shkallët lëvizëse janë sipas të gjitha certifikatave të nevojshme për prodhimin e produkteve dhe CE, duke siguruar cilësinë e tyre.


Instalim: Përvoja dhe trainimi i vazhdueshëm i stafit teknik sëbashku me “qëllimin për perfeksion” në praktikimin e instalimit, bëjnë që GeCo të jetë kompani kryesuese në tregun shqiptar.
Mirëmbajtje dhe shërbim: Teknikët e shërbimit sigurojnë që ashensorët, shkallët dhe tapetet tuaj lëvizëse të funksionojnë normalisht dhe sipas specifikimeve të fabrikës prodhuese gjatë gjithë jetëgjatësisë së tyre. Paketat e mirëmbajtjes i përshtaten çdo nevoje me cilësinë e shërbimit të mirëmbajtjes së ashensorëve, shkallëve dhe tapeteve lëvizës.
Modernizim: GeCo ofron zgjidhjet më të mira të cilat i përshtaten çdo nevoje për rinovim të ashensorëve apo shkallëve lëvizëse ekzistuese. Modernizimi i ashensorit apo shkallës lëvizëse është një investim që shpërblehet nga reduktimi i kostove të mirëmbajtjes e të energjisë dhe nga përmirësimi i besueshmërisë, sigurisë dhe estetikës. Sidoqofshin pajisjet tuaja, KONE apo jo KONE, paketat GeCo të mirëmbajtjes sigurojnë cilësinë më të lartë dhe shërbimin më të besueshëm për t’i mirëmbajtur ato në përputhje me standardet më të larta të sigurisë.
Pjesë këmbimi: GeCo ju siguron shërbime dhe zëvëndësime pjesësh këmbimi origjinale dhe cilësore, për të gjithë llojet e ashensorëve shkallëve dhe tapeteve lëvizëse. Gjithashtu, mund të furnizojmë instaluesit e tjerë me komponentë pjesësh këmbimi (brenda 3 ditëve) si: kuzhineta, dyer (automatike, semiautomatike) panelë, pistona, litarë, plaketa, butona, rula, etj.
Mbështetje teknike: GeCo ju mbështet në çdo hap të rrugëtimit, me një gamë mjetesh që ju fuqizojnë gjatë fazës së dizenjimit të ndërtesës tuaj. Që nga faza fillestare e dizenjimit e deri në instalimin dhe dorëzimin e mirëmbajtjen e tyre, ne ju sigurojmë një proces që ka si prioritet sigurinë, kostoefikasitetin dhe shpërqëndrim minimal për aktivitete të tjera.

Shërbime

Ashensore dhe Shkalle Levizese
Ashensore dhe Shkalle Levizese
Modernizim ashensoresh dhe Shkallesh Levizese
Modernizim ashensoresh dhe Shkallesh Levizese
Instalim ashensoresh dhe Shkallesh Levizese
Instalim ashensoresh dhe Shkallesh Levizese
Mirembajtje ashensoresh dhe shkallesh levizese
Mirembajtje ashensoresh dhe shkallesh levizese
Pjese kembimi per ashensore
Pjese kembimi per ashensore
Ashensore panoramik
Ashensore panoramik
Ashensore per mallra
Ashensore per mallra
Ashensore per hotele
Ashensore per hotele
Ashensore per qendra biznesi
Ashensore per qendra biznesi
Tapete levizes per qendra tregtare
Tapete levizes per qendra tregtare

Punë të kryera

ABA  Business Center, 8 shkalle levizese KONE, 7 ashensore KONE
ABA Business Center, 8 shkalle levizese KONE, 7 ashensore KONE
Citypark, 10 shkalle levizese KONE, 5 ashensore KONE, 5 ashensore Kleemann
Citypark, 10 shkalle levizese KONE, 5 ashensore KONE, 5 ashensore Kleemann
ETC, Tirane. 10 ashensore KONE, 6 shkalle levizese
ETC, Tirane. 10 ashensore KONE, 6 shkalle levizese
Kristal Center, Tirane. 4 tapete levizese KONE, 13 ashensore KONE, 1 ashensore Kleemann
Kristal Center, Tirane. 4 tapete levizese KONE, 13 ashensore KONE, 1 ashensore Kleemann
Kompleksi TID, Laborator, Tirane. 14 ashensore KONE
Kompleksi TID, Laborator, Tirane. 14 ashensore KONE
Sheraton Tirana Hotel,. 2 shkalle levizese KONE, 4 ashensore KONE
Sheraton Tirana Hotel,. 2 shkalle levizese KONE, 4 ashensore KONE
Condor Center
Condor Center
Homeplan, Kompleks banimi, Tirane. 13 ashensore KONE
Homeplan, Kompleks banimi, Tirane. 13 ashensore KONE
Hekla Center, Tirane. 2 shkalle levizese KONE
Hekla Center, Tirane. 2 shkalle levizese KONE
The Best Construction, Durres. 3 ashensore MonoSpace, KONE
The Best Construction, Durres. 3 ashensore MonoSpace, KONE
Spitali Hygea, Tirane. 11 ashensore Kleemann
Spitali Hygea, Tirane. 11 ashensore Kleemann
ANTA, Rinas, Tirane. 2 ashensore KONE
ANTA, Rinas, Tirane. 2 ashensore KONE
Tirana Business Park, Tirane, 10 ashensore Monospace.
Tirana Business Park, Tirane, 10 ashensore Monospace.
Kompleks banimi Edglis
Kompleks banimi Edglis
Pallat banimi, Rr. Elbasanit, Tirane. 2 ashensore KONE
Pallat banimi, Rr. Elbasanit, Tirane. 2 ashensore KONE
Don Bosko, Tirane. 4 ashensore KONE
Don Bosko, Tirane. 4 ashensore KONE
Kompleks banimi AIC
Kompleks banimi AIC
Dolce Vita Hotel. 2 ashensore KONE dhe 2 kompakt Kleemann
Dolce Vita Hotel. 2 ashensore KONE dhe 2 kompakt Kleemann
Alpet-Ura-Bistrotheque. 2 ashensore MonoSpace KONE
Alpet-Ura-Bistrotheque. 2 ashensore MonoSpace KONE
Vodafone Laprake, Tirane. 2 ashensor Kleemann
Vodafone Laprake, Tirane. 2 ashensor Kleemann
Universiteti Kristal. 2 ashensore MonoSpace KONE
Universiteti Kristal. 2 ashensore MonoSpace KONE
Tower Bridge. 9 ashensore MonoSpace KONE
Tower Bridge. 9 ashensore MonoSpace KONE
KMY. 10 ashensore KONE dhe 10 kompakt Kleeman
KMY. 10 ashensore KONE dhe 10 kompakt Kleeman
Henry. 2 ashensore MonoSpace KONE
Henry. 2 ashensore MonoSpace KONE
Fabrika e Sallamit Hako. 3 ashensore Kleemann
Fabrika e Sallamit Hako. 3 ashensore Kleemann
Erica Ceramica. 2 ashensore Kleemann
Erica Ceramica. 2 ashensore Kleemann
Ashensor per hoteleri Kone - Prishtine, Kosove
Ashensor per hoteleri Kone - Prishtine, Kosove
Ashensor panoramik, Kone, Toptani Shopping Center
Ashensor panoramik, Kone, Toptani Shopping Center
Ashensor Kone, Plaza Tirana
Ashensor Kone, Plaza Tirana
Mak Albania Hotel
Mak Albania Hotel
Spitali Universitar i Traumes
Spitali Universitar i Traumes
Billa
Billa
Credins Bank
Credins Bank
Magnet Kontakt
Magnet Kontakt
Millenium Business Center
Millenium Business Center
Pajtoni Business center
Pajtoni Business center
Park construction
Park construction
Park Gate
Park Gate
Raiffeisen Bank Kosovo
Raiffeisen Bank Kosovo
Stadiumi Air Albania
Stadiumi Air Albania
Teleperformance
Teleperformance
Veko
Veko
Ashensore KONE, Coin Tirana
Ashensore KONE, Coin Tirana
Kompleksi i banimit Delijorgji
Kompleksi i banimit Delijorgji
Kompleksi i banimit Royal City, Kosove
Kompleksi i banimit Royal City, Kosove
Qendra tregtare Royal Mall ne Prishtine, Kosove
Qendra tregtare Royal Mall ne Prishtine, Kosove
Shkalle levizese, QTU
Shkalle levizese, QTU
Tower Bridge 2
Tower Bridge 2
Tower Bridge 3
Tower Bridge 3
Nobis Complex, TID Laboratori
Nobis Complex, TID Laboratori

Partnere

kone

Video

Energy Efficiency from Ermir Puka on Vimeo.