Secondary Adv

Stefa Marble

 

Përshkrimi

Stefa Marble shpk operon në tregun e mermerëve dhe graniteve që nga viti 2004. Fillimisht kompania ka operuar në përpunimin e thjeshtë të mermerëve, ndërsa disa vite më vonë filloi të eksportojë granite, mermerë, kuarce, onice, rainforest dhe gurë natyralë në shtete të tilla si Itali, Greqi, Kine, Kore, etj. Memeri nxirret në Vranisht dhe përpunohet në ambientet e firmës. Stefa Marble ka sjellë të gjithë teknologjinë e nevojshme, dhe eksperiencën shumëvjecare, duke u bërë të besueshëm në tregun e përpunimit të mermerëve e graniteve. Të gjitha produktet kanë një cilësie të lartë dhe rezistencë ndaj faktorëve klimaterike. Tek Stefa Marble shpk do të gjeni të gjitha ngjyrat dhe spesorët e graniteve dhe mermerë në cilësinë e kërkuar.

 

Panairi i Verones

 

Çfarë ofron

    

Firma Stefa Marble shpk vjen në tregun vendas me një eksperiencë të gjatë në nxjerrjen dhe përpunimin e mermerit. Gama e produkteve është mjaft e gjërë dhe në ambientet e Stefa Marble do të gjeni produkte të tilla si: Blloqe mermeri (marble block), lastra mermeri dhe graniti (marble and granite, onyx, red, white, green, gray, etc), mermer dhe granit i perpunuar, mermer me ngjyra te ndryshme gri, bezhe, i bardhe, granit i kuq dhe jeshil, shkalle mermeri (marble stairs), parvaze mermeri (marble ledge), parvaze dritaresh (window sills, marble window sills), banaqe mermeri per kuzhine (marble countertops for the kitchen, marble countertops), tavolina mermeri (marble table, marble dining tables, marble dining sets, marble furniture), punime publike, shtrime mermeri per shkolla institucione, pallate rezidenciale, bordura trotuari, vila, etj (marble paving tiles, marble paving slabs, marble paving stones, etc) Kompania ofron gjithashtu shtrime sheshesh me spesor të trashë, përpunimi i të cilave bëhet me goditje në sipërfaqe ose djegie sipas kërkesave dhe spesorë të ndryshëm gurësh për punime të vecanta si oxhaqe, qivure etj.

Shërbime

Banake mermeri
Banake mermeri
Kollona mermeri
Kollona mermeri
Mermer i kuq
Mermer i kuq
Oxhaqe mermeri
Oxhaqe mermeri
Parmake mermeri
Parmake mermeri
Punime mermeri
Punime mermeri
Shkalle mermeri
Shkalle mermeri
Pllaka mermeri per fasade
Pllaka mermeri per fasade
Pllaka guri dekoruese
Pllaka guri dekoruese
Pllaka per ambjente te jashtme
Pllaka per ambjente te jashtme
Gure per shtrime siperfaqesh te medha
Gure per shtrime siperfaqesh te medha
Nxjerrje mermeri
Nxjerrje mermeri
Tregti mermeri
Tregti mermeri
Shtrime sheshesh me gure
Shtrime sheshesh me gure
Pure per shtrime sheshi
Pure per shtrime sheshi
Llastra guri te Vranishtit
Llastra guri te Vranishtit
Blloqe guri te Vranishtit
Blloqe guri te Vranishtit
Gure natyral dekorativ
Gure natyral dekorativ
Gure dekorativ nga Shqiperia
Gure dekorativ nga Shqiperia
Pllaka guri dekorativ per shtrim trotuaresh
Pllaka guri dekorativ per shtrim trotuaresh

Punë të kryera

Stefa Marble1495880770
Stefa Marble1495880781
Stefa Marble1495880816
Sheshi Skenderbej
Sheshi Skenderbej
Stefa Marble1510827202
Stefa Marble1510827254
Stefa Marble1510827268
Stefa Marble1510827296
Lungomare
Lungomare
Qendra e Shijakut
Qendra e Shijakut
Banak kuzhine me quartz
Banak kuzhine me quartz
Stefa Marble1510920347
Stefa Marble1510920356

Teknologjia

Mermer Granit Goni & Luli1415879928
Mermer Granit Goni & Luli1415879928
Mermer Granit Goni & Luli1415879928
Mermer Granit Goni & Luli1415879928
Mermer Granit Goni & Luli1415879928

Video