Secondary Adv

Goni & Luli

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Mermer Granit Goni & Luli operon në tregun Shqipëtar me një eksperiencë 18 vjecare dhe është një ndër kompanitë e para që merret me përpunimin e mermerit dhe granitit natyror. Firma ju ofron mermere dhe granite nga vendi dhe mbarë bota. Teknologjia e përdorur në përpunim është e viteve të fundit, e cila ofron mundësinë e realizimit të ideve, fantazisë dhe projekteve tuaja personale dhe profesionale. Mermer Granit Goni & Luli ka një staf me eksperiencë për gravirim dhe montim të mermerit dhe granitit. Firma ofron shërbime të ndryshme mermeri dhe graniti duke ju dhënë kështu garanci për të gjitha punimet që realizon.

Çfarë ofron

Firma Mermer Granit Goni & Luli ofron një gamë të gjërë produktesh dhe punimesh mermeri dhe graniti. Tek Mermer Granit Goni & Luli do të gjeni një shumëllojshmëri produktesh si: Qivure mermeri, shkalle mermeri, parmak mermeri, fasada mermeri, bufe mermeri, banaqe mermeri, lavamane mermeri, oxhaqe mermeri, pllaka mermeri, punime mermeri, punime graniti, etj. Kompania ofron saktësi në mjeshtëri, vëmendje në detaje, elegancë në forma dhe karakteristikat të mermerit e granitit që e bëjnë atë unike për çdo mjedis. Firma ka në përbërje të saj një staf të kaulifikuar i cili realizon punime cilësore dhe montimin e produkteve që ju kërkoni në cdo kohë. Gjithashtu Mermer Granit Goni & Luli ofron garanci për cdo punim të realizuar.

Shërbime

Pllaka graniti
Pllaka graniti
Parmake mermeri
Parmake mermeri
Oxhaqe prej mermeri
Oxhaqe prej mermeri
Kollona prej mermeri
Kollona prej mermeri
Kollona dekorative mermer
Kollona dekorative mermer
Granit
Granit
Banaqe mermeri
Banaqe mermeri
Shkalle prej mermeri
Shkalle prej mermeri
Pllaka mermeri per parvaze
Pllaka mermeri per parvaze
Pllaka mermeri per veshje muri
Pllaka mermeri per veshje muri
Nxjerrje mermeri
Nxjerrje mermeri
Modele te ndryshme mermeri dhe graniti
Modele te ndryshme mermeri dhe graniti
Punime te ndryshme mermeri
Punime te ndryshme mermeri
Punime mermeri
Punime mermeri
Prerje mermeri
Prerje mermeri

Teknologjia