Secondary Adv

Formula

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Formula shpk është një ndër kompanitë që operon në tregun shqiptar në shërbimin e Zjarrfikseve me një eksperiencë 11 vjecare brenda dhe jashte vendit . Gjatë kësaj kohe ka qënë gjithmonë në shërbim të klientëve duke konkuruar në tregun shqiptar si në cilësi ashtu edhe në cmime. Bashkëpunimi me kompanitë europiane më të njohura që ofrojnë këto shërbime e bëjnë kompaninë Formula shpk gjithnjë e më serioze përkundrejt klientëve të saj. Formual shpk është lider në shërbimin e fiksëve kundra zjarrit me një eksperiencë shumvjecare brenda dhe jashtë Shqipërisë dhe e certifikuar nga CE. Firma ka bashkëpunuar me kompanitë europiane më të njohura. Është gjithnjë e më serioze në shërbim të klientëve duke konkuruar në tregun shqiptar si në cilësi ashtu edhe në çmime.

Çfarë ofron

Firma Formula shpk ofron në tregun vendas një gamë të gjërë produktesh në shërbimin e zjarrfikëseve. Disa nga shërbimet që kjo kompani ofron janë:
•    Fikëse zjarri te cdo lloji, pluhur, shkume, CO2.
•    Sherbime dezinfektimi
•    Sisteme sigurimi, dedektore gazi, dedektore zjarri, zjarrfikese, kuti zjarrfikese.
•    Rrjete te mbyllura CCTV.
•    Sisteme kundra zjarrit konvencional dhe adresabel.
•    Rimbushje, kolaudim dhe servis.
•    Sherbime me teknologji bashkekohore prane biznesit tuaj.
•    Mirmbajtjen e sistemeve kundra zjarrit dhe security.
•    Montim impianti kundra zjarrit automatike CO2, SPRINKLER, ABC Pluhur, SHKUME, Gaz Ekologjik IG55 & IG541 ,etj.   
•    Sinjalistike emergjence.

Shërbime

Bombula fikese zjarri portative pluhuri te thate
Bombula fikese zjarri portative pluhuri te thate
Sisteme fikese zjarri profesionale
Sisteme fikese zjarri profesionale
Sisteme fikese zjarri me pluhur te thate
Sisteme fikese zjarri me pluhur te thate
Fikese zjari me CO2
Fikese zjari me CO2
Sete fikese zjarri
Sete fikese zjarri
Produkte fikese zjarri
Produkte fikese zjarri
Produkte fikese zjarri profesionale
Produkte fikese zjarri profesionale
Produkte sigurie kundra zjarrit,
Produkte sigurie kundra zjarrit,
Fikese zjarri dhe rimbushje
Fikese zjarri dhe rimbushje
Pjese per sisteme fikese zjarri
Pjese per sisteme fikese zjarri
Aksesore per fikese zjarri
Aksesore per fikese zjarri
Sherbime dizinfektimi
Sherbime dizinfektimi
Sisteme kundra zjarrit
Sisteme kundra zjarrit
Servis per fikese zjarri
Servis per fikese zjarri
Rimbushje, servis, kolaudim, fikese zjarri
Rimbushje, servis, kolaudim, fikese zjarri
Dedektore Zjarri
Dedektore Zjarri
Sinjalistike Emergjence
Sinjalistike Emergjence
Dedektore Gazi
Dedektore Gazi
Pajisje per personelin zjarrfikes
Pajisje per personelin zjarrfikes
Sistem automatik per shuarjen e zjarrit
Sistem automatik per shuarjen e zjarrit

Historiku

Formula shpk është lider në shërbimin e fikseve kundër zjarrit, që prej vitit 2004. Firma është e certifikuar nga CE si dhe  bashkëpunon me kompanitë europiane më të njohura si Mobiak, një nga kompanitë më të mëdha dhe më me zhvillim të shpejtë jo vetëm në Greqi, por edhe në Ballkan e shumë shtete te Mesdheut,  Jef Cabinets kompani që merret kryesisht me prodhimin e produkteve zjarrfikese duke prodhuar kabinete të llojeve të ndryshme dhe në sajë të cilësisë së lartë si edhe me kompaninë Pyrsos Fire me aktivitet kyesor prodhim e të gjitha llojeve të aparateve të zjarrit dhe objekteve të sigurisë nga zjarri. Formula shpk si bashkëpuntore e kompanive të sipërpërmendura i ofron konsumatorit produkte zjarrfikese, aparate, kabinete të llojeve të ndryshme, fikëse zjarri, gazra industriale si dioksid karbonit, argoni, IG 541, etj

Partnere

mobiakjefnypsos

Certifikime