Secondary Adv

Geam

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Geam shpk operon në fushën e mbrojtjes nga zjarri dhe në fushën e sigurisë nëpërmjet sistemeve me kamera vëzhgimi. Ka leje profesionale nga Drejtoria e Përgjithshme e PMNZS (Ministria e Brendshme).