Secondary Adv

CEC Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Qendra e Konsultimit Inxhinierik (CEC - Sajdi & Partners) eshte një firmë ndërkombëtare, e pavarur dhe e integruar për konsultime inxhinierike, e themeluar në Aman, Jordani në vitin 1974. Ne ofrojmë një shërbim gjithpëfshirës në studim, projektim, mbikëqyrje dhe menaxhim ndërtimi për: projekte të ujit, të ujërave të përdorura, të mjedisit, të digave dhe të transportit.Të shkëlqejë në ofrimin e shërbimeve cilësore inxhinierike dhe të kthehet në një nga firmat dominuese për konsultime lidhur me projektet ujore, mjedisore dhe ato të transportit në Azi, Afrikë dhe Evropë. T'u ofrojë klientëve të saj zgjidhje inxhinierike ekonomikisht të realizueshme, teknikisht të forta dhe ekologjikisht të pranueshme, në përputhje me procedurat e njohura të Menaxhimit të Cilësisë, rezultati i të cilave do të përmbushë nevojat e klientëve duke tejkaluar pritshmëritë e tyre