Secondary Adv

Gips Karton Albania

 

Përshkrimi

“Gips Karton” sh.p.k u krijua në vitin 1995, me qëllim të tregtisë, dhe zhvillimin e sistemeve të ndërtimit të thatë, kryesisht i kompanisë gjermane Knauf Ges m.b.H për aplikimet e brendshme dhe të jashtme. Kompania jonë është e pajisur me personel të kualifikuar dhe të formuar nga vetë Knauf, logjistika të mëdha dhe fleksibile dhe do të thotë për të mbuluar dhe të jenë të përgjegjshëm në të gjitha projektet tona që kërkojnë cilësi të lartë dhe afatet shtrënguar. Ne mbajmë garanci të plotë për të gjitha aspektet e punës së bërë nga kompania jonë, dhe ofrojmë garanci për punët e kryera.

 

Çfarë ofron

Biznesi ynë kryesor është i përqendruar në Knauf sistemet e ndërtimit të thatë dhe aplikimin me pllaka gipsi në tavanet D11, në mure ndarje me w11 ndërtimit metalike, në përpunimin me targa gips dhe suvatimin me W611 thatë suva dhe ndërtimit metalike W623, në tavane dekorative D19 në bazë të Projekti, etj …
Të gjitha sistemet e aplikuara nga kompanisë tonë kemi produkte Knauf në to, që do të thotë se të gjitha materialet dhe pajisje janë prodhuar dhe certifikuar nga Knauf. Gips karton sh.p.k është rritur fuqishëm me kalimin e viteve, duke arritur sukses të madh dhe aktualisht mbulon pothuajse 45% e sistemeve të ndërtimit të thatë në Shqipëri.

Shërbime

Dysheme teknike gigaflor
Dysheme teknike gigaflor
veshje muri me pllaka gipsi
veshje muri me pllaka gipsi
Veshje fasadash me acqua panel
Veshje fasadash me acqua panel
Tavane te varura me pllaka gipsi
Tavane te varura me pllaka gipsi
Tavane me pllaka gipsi
Tavane me pllaka gipsi
Tavane gipsi
Tavane gipsi
Sisteme izolimi dhe termoizolimi me lesh guri
Sisteme izolimi dhe termoizolimi me lesh guri
Profile KNAUF
Profile KNAUF
Pllaka gipsi kundra lageshtires dhe zjarrit
Pllaka gipsi kundra lageshtires dhe zjarrit
Pllaka fireboard per sistemet e thata
Pllaka fireboard per sistemet e thata
Pllaka aquapanel cement board
Pllaka aquapanel cement board
Punime me gips
Punime me gips
Projektime, punime gipsi
Projektime, punime gipsi
Ndertim dyshemesh
Ndertim dyshemesh
Mure gipsi, punime me pllaka gipsi
Mure gipsi, punime me pllaka gipsi
Materiale ndertimi
Materiale ndertimi
Materiale per punime gipsi
Materiale per punime gipsi
Hidroizolime per shtepi
Hidroizolime per shtepi
Fasada me sisteme kapot
Fasada me sisteme kapot
Sistem izolimi me pllake gipsi
Sistem izolimi me pllake gipsi
Izolim akustik per salla te medha
Izolim akustik per salla te medha
Izolime akustike per auditore
Izolime akustike per auditore
Izolime akustike per salla te medha, lokale, disko
Izolime akustike per salla te medha, lokale, disko
Ze izolim per salla mbledhjesh
Ze izolim per salla mbledhjesh
Izolim akustik per studio rregjistrimi
Izolim akustik per studio rregjistrimi
Dysheme me sistem Knauf me Vidifloor dhe lesh guri
Dysheme me sistem Knauf me Vidifloor dhe lesh guri
Pllaka cimentato fasade Knauf Aquapanel
Pllaka cimentato fasade Knauf Aquapanel
Pllaka cimentato Knauf
Pllaka cimentato Knauf
Pllaka Knauf per izolim akustik
Pllaka Knauf per izolim akustik
Suvatim me Knauf
Suvatim me Knauf

Katalogu

Katalog Gips Karton Albania
Katalog Gips Karton Albania
Katalog Gips Karton Albania
Katalog Gips Karton Albania

Punë të kryera

Concord
Concord
Dajti Ekspres
Dajti Ekspres
ETC
ETC
Plaza Tirana
Plaza Tirana
Magnet Libeskind
Magnet Libeskind
Intesa Sanpaolo Bank
Intesa Sanpaolo Bank
Kristal Center 1,2
Kristal Center 1,2
Hotel Xheko Imperial
Hotel Xheko Imperial
Kryeministria
Kryeministria
Edil Al
Edil Al
Stadiumi Loro Borici
Stadiumi Loro Borici
Sky Tower
Sky Tower
Tirana Logistic Park
Tirana Logistic Park
Objekti Doko shpk
Objekti Doko shpk
Grand Europe Velipoje
Grand Europe Velipoje
Apartament ne Tirane
Apartament ne Tirane
Izolim termik per fasade shtepie private
Izolim termik per fasade shtepie private
Union Bank
Union Bank
Ever Green
Ever Green
TIRANA BUSINESS PARK
TIRANA BUSINESS PARK
Vile ne Berat
Vile ne Berat

Partnere

Izocamgips-karton-1gips-karton-3gips-karton-4gips-karton-5gips-karton-6gips-karton-7gips-karton-8gips-karton-2

Video

Certifikata