Secondary Adv

Zanusi Tirane

 

Përshkrimi

Zanusi shpk operon në tregun shqiptar me një eksperiencë te gjate në fushën e tregtimit, shitjes me shumicë dhe pakicë të pajisjeve për bare, restorante, pasticeri, piceri, supermarkete, fast-food, furra buke, xhelateri, dhoma frigoriferike, pasjisje elektroshtëpiake si dhe riparime te cdolloj pajisje. Tek Zanusi Profesional Tiranë do të gjeni një gamë të larmishme pajisjesh italiane të përdorura të cilësisë më të mirë. Vetëm në gjashtë vjet Zanusi ka arritur që të zgjerojë veprimtarinë e saj të shitjes edhe më dy filiale po në Tiranë.

 

Vizioni i Zanusit është që të ofrojë pajisje profesionale për  të gjitha bizneset.

Misioni kryesor për firmën është që të rrisë edhe më tej biznesin dhe shërbimet, si dhe ato të klienteve, duke siguruar cilësinë më të lartë të mundshme të produkteve.

Strategjia e Zanusi Albania është që të mbështesë klientët bazuar në kënaqësinë pa kompromis duke ju ofruar paketa të plota moderne zgjidhjesh për të vleresuar e arritur kërkesat e tyre.  Zanusi  vlereson mbi te gjitha marrëdheniet afatgjata me klientet.

Çfarë ofron

Kompania Zanusi shpk ofron pajisje për bare, restorante, kuzhina, supermarkete, fast food, etj. Tek ne do të gjeni gjithcka që ju duhet për arredimin e biznesit tuaj. Kompania ofron kualitete të ndryshme duke filluar nga cilësia e mesme deri në cilësinë më të lartë.


•    Pajisje per bare
•    Pajisje per restorante
•    Pajisje per pasticeri
•    Pajisje per piceri
•    Pajisje Fast-Food
•    Pajisje per furra buke
•    Gelateri
•    Dhoma frigoriferike
•    Riparim të cdolloj pajisje
•    Prodhime inoxi, tavolina pune, kapa aspirimi, etj.


Zanusi ofron në tregun Shqipëtar pajisje të përdoruara italiane nga më cilësoret me  cmime më konkuruese. Për cdo produkt Zanusi ofron garanci 1 vjecare dhe asistencë teknike për 5-vjecare.

Shërbime

Friteze patatesh
Friteze patatesh
Xhiro pjekse mishi
Xhiro pjekse mishi
Shtydhese lengjesh profesionale
Shtydhese lengjesh profesionale
Soba gazi
Soba gazi
Peshore elektronike per dyqane
Peshore elektronike per dyqane
Paisje per lengje frutash
Paisje per lengje frutash
Pajisje per restorante
Pajisje per restorante
Pajisje per piceri
Pajisje per piceri
Pajisje per pasticeri
Pajisje per pasticeri
Pajisje per kreperi
Pajisje per kreperi
Pajisje per furra buke
Pajisje per furra buke
Pajisje per bare
Pajisje per bare
Pajisje per bare, restorante te perdorura dhe te reja
Pajisje per bare, restorante te perdorura dhe te reja
Makineri per akullore
Makineri per akullore
Lavamane pune
Lavamane pune
Ekspozitore per pasticeri
Ekspozitore per pasticeri
Frigorifere vitirine per supermarkete
Frigorifere vitirine per supermarkete
Frigorifere ngrires
Frigorifere ngrires
Dhoma frigoriferike
Dhoma frigoriferike
Furra picash
Furra picash
Aksesore zbukurues per restorante
Aksesore zbukurues per restorante
Thika profesionale per kuzhine
Thika profesionale per kuzhine
Pajisje profesionale per restorante
Pajisje profesionale per restorante
Pajisje profesionale kuzhine
Pajisje profesionale kuzhine
Ekspozitore rrotullues per pasticeri
Ekspozitore rrotullues per pasticeri

Punë të kryera

Zanusi Tirane1545923704
Zanusi Tirane1545923730
Zanusi Tirane1545923759
Zanusi Tirane1545923780
Zanusi Tirane1545923810
Zanusi Tirane1545923822
Zanusi Tirane1545923861
Zanusi Tirane1545923889
Zanusi Tirane1545923903
Arredim pasticerie
Arredim pasticerie
Kompletim dyqani mishi
Kompletim dyqani mishi
Kompletim kuzhine per beach bar
Kompletim kuzhine per beach bar
Kuzhine restoranti
Kuzhine restoranti
Restorant peshku
Restorant peshku
Special Souvlaki
Special Souvlaki
Arredim kuzhine, Queen Hotel Tirana
Arredim kuzhine, Queen Hotel Tirana
Ekspozitor peshku, Restorant Gjimaraj
Ekspozitor peshku, Restorant Gjimaraj
Ekspozitor ne banak lokali
Ekspozitor ne banak lokali
Frigorifer, ekspozitor embelsirash, Pasticeri
Frigorifer, ekspozitor embelsirash, Pasticeri
Paisje profesionale Zanussi ne pasticeri
Paisje profesionale Zanussi ne pasticeri
Vendosje raftesh, Furre buke Shenjatari
Vendosje raftesh, Furre buke Shenjatari

Video