Secondary Adv

Dedej 2

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Dedej 2 shpk eshte nje Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar e themeluar ne 2002. Kompania tregeton me shumice e pakice mallra te ndryshem industriale si: Bojra plastike, akrelike, astare, stuko, kole, pllaka Knauf, pllaka gipsi dhe materiale ndertimi. Te gjitha produktet qe Dedej 2 ofron jane te nje cilesie te larte dhe sipas te gjithave standarteve te Bashkimit Europian.