Secondary Adv

Mobileri Buna

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

BUNA SHPK që nga themelimi i saj në 1996, ushtron aktivitetin në fushën e prodhimit në industrinë e mobilimit në një zonë industriale prej 6000 m2, të pajisur me një teknologji moderne të kompjuterizuar, staf professional prej 35 persona, e bazuar në një sistem manaxhimi të cilësisë sipas standardeve ISO 9001: 2008 e sistem manaxhimi të ambjentit sipas standardeve ISO 14001:2004, standardet OHSAS 18001:2007, standardeve UNI EN ISO 3834-4: 2006 dhe manaxhim i integruar sipas standardeve PAS 99:2012,

Gjithashtu zhvillon një aktivitet serioz në fushën e tregtisë me një gamë të gjerë artikujsh si pjesë integrale e mibilimit të zyrave, shtëpise, hotele, shkolla, institucione administrative e spitale.

BUNA SHPK ofron nëpërmjet eksperiencës, teknologjisë e cilësisë specifike një linjë të gjerë produktesh dekorative, moderne, klasike e ekonomike duke plotësuar cdolloj kërkese të klientëve.

Cilësia e produkteve, varieteti i modeleve, dizenjot e vecanta dhe niveli i lartë i shërbimit që ne ofrojmë janë avantazhet kryesore që na bejnë markën më të preferuar dhe të respektuar në fushën e industrisë së mobilimit jo vetëm në Shqipëri por dhe në zonën e Ballkanit.

Çfarë ofron

Mobilieri Buna që nga themelimi i saj, drejton prodhimin në industrinë e mobilimit në një zonë industriale prej 6000 m2 të pajisur me një teknologji moderne, një sistem manaxhimi e staf professional prej 60 personash.Cilësia e produktit, varieteti i modeleve, dizenjot e vecanta dhe niveli i lartë i shërbimit që kompania ofron janë avantazhet kryesore që e bëjnë markën më të preferuar dhe të respektuar në fushën e industrisë së mobilimit jo vetëm në Shqipëri por dhe në rajonin e Ballkanit.

Shërbime

Dysheke krevati teke dhe dopio
Dysheke krevati teke dhe dopio
Dhoma Gjumi matrimoniale
Dhoma Gjumi matrimoniale
Karrige zyrash
Karrige zyrash
Komodina moderne
Komodina moderne
Kuzhina Gatimi
Kuzhina Gatimi
Mobilje per dhoma femijesh
Mobilje per dhoma femijesh
Mobilje per zyra
Mobilje per zyra
Pajisje per restorante
Pajisje per restorante
Profile Druri
Profile Druri
Soxhorno klasike
Soxhorno klasike
Arredime vilash, shtepiash
Arredime vilash, shtepiash
Kende lekure moderne
Kende lekure moderne
Kende kolltuqe lekure
Kende kolltuqe lekure
Mobilje klasike per zyra
Mobilje klasike per zyra
Mobilje moderne per zyra
Mobilje moderne per zyra
Mobilje Neoklasike
Mobilje Neoklasike
Mobilje per dhoma femijesh
Mobilje per dhoma femijesh
Tavoline per salla mbledhjesh
Tavoline per salla mbledhjesh
Arredim klasik per dhoma ndenje
Arredim klasik per dhoma ndenje
Tregtim mobiljesh per zyra
Tregtim mobiljesh per zyra
Arredim dhomash gjumi
Arredim dhomash gjumi
Arredim per kuzhina gatimi
Arredim per kuzhina gatimi
Dhoma gjumi me porosi
Dhoma gjumi me porosi
Dhoma gjumi per vajza me porosi
Dhoma gjumi per vajza me porosi
Koka krevati me lekure
Koka krevati me lekure
Krevate per dhoma femijesh
Krevate per dhoma femijesh
Mobilje per arredim zyrash
Mobilje per arredim zyrash
Mobilje tualeti me porosi
Mobilje tualeti me porosi
Rafte per tualet
Rafte per tualet
Tavolina pune per zyra
Tavolina pune per zyra

Punë të kryera
Kuvendi i Shqiperise 1
Kuvendi i Shqiperise 1
Kuvendi i Shqiperise 2
Kuvendi i Shqiperise 2
Kuvendi i Shqiperise 3
Kuvendi i Shqiperise 3
Mobileri Buna1485439380
Mobileri Buna1485439389
Mobileri Buna1485439397
Mobileri Buna1485439408
Mobileri Buna1485439417
Mobileri Buna1485439429
Arredim korridori me rafte
Arredim korridori me rafte
Garderobe me porosi per veshje
Garderobe me porosi per veshje
Mobilim kuzhine
Mobilim kuzhine
Mobilime ambjentesh per Call Center
Mobilime ambjentesh per Call Center
Modelim me mobilje kuzhine
Modelim me mobilje kuzhine
Pajisje te ndryshme spitalore te importuara
Pajisje te ndryshme spitalore te importuara
Punime druri
Punime druri
Sallon i mobiluar
Sallon i mobiluar

Certifikime

Teknologjia