Secondary Adv

Prodhim, montim dyer dritare

Punonjes per prodhim dyer dritare alumin dhe pvc

Qyteti: Durres
Data e publikimit: 2019-02-25
Afati: -262 dite te mbetura

SED 21

Apliko

Vend vakant punetor duralumini dhe plastike

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-05-14
Afati: -181 dite te mbetura

CUBI Shpk

Apliko

4 specialist per prodhim - perpunim per mobilje dhe dyer

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-07-03
Afati: -131 dite te mbetura

NAVE - Furniture & Interior de

Apliko