Secondary Adv

Shitje

Shites per pjese kembimi dhe magazinier

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-10-08
Afati: 24 dite te mbetura

Fiore Ricambi

Apliko

Menaxher Marketingu dhe Shitjesh

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-09-25
Afati: -41 dite te mbetura

Altec

Apliko

Asistent/e Shitje

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-06-12
Afati: -146 dite te mbetura

Metabo Tirane

Apliko

Keshillues Klienti

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-06-12
Afati: -146 dite te mbetura

Metabo Tirane

Apliko

Agjent shitje ne terren per zonen e Jugut

Qyteti: Tirane
Data e publikimit: 2019-06-28
Afati: -130 dite te mbetura

Lamthi Business

Apliko