Secondary Adv

Termeti ne Kombinat: Bashkia publikon listen e familjeve qe perfitojne banesa te reja

Një lajm i mirë për familjet e prekura nga tërmeti në Kombinat, banesa e të cilëve janë shpallur të pabanueshme.

 

Këshilli Bashkiak i Tiranës ka miratuar listën me emrat e 140 familjeve, të cilat përfitojnë banesa të reja, duke e çuar në total këtë numër në 340 gjer më tani. Aktualisht, këto familje vijojnë që të përfitojnë nga Bashkia e Tiranës bonusin e qirasë gjer sa të marrin çelësat e banesave të tyre të reja. Menjëherë pas tërmetit, Bashkia e Tiranës në bashkëpunim dhe me qeverinë vijuan mbështetjen e familjeve të prekura përmes grantit për rindërtimin ose rikonstruksionin e banesave të dëmtuara si dhe pagesave të qirasë për familjet e mbetura të pastreha./Burimi: Shqiptarja.com

 

https://shqiptarja.com//uploads/ckeditor/603f718a35ab92.%20Lista%20kombinat%20VKB7.pdf


Më të lexuarat