Secondary Adv

Dogana e Kosoves rekord te ardhurash: Me shume se 700 mln euro ne 2021

Dogana e Kosovës ka mbledhur këtë vit gati 30 për qind më shumë të ardhura nga viti i kaluar.

 

Sot është tejkaluar shumë prej 700 milionë euro të ardhura, një rekord që arrihet për herë të parë.“Dogana e Kosovë sot ka tejkaluar 700 milionë euro të ardhura dhe kjo paraqet herën e parë që arrihet ky rekord në mbledhjen e të ardhurave. Respektivisht, sot janë raportuar 701.2 milionë euro e që në krahasim me vitin e kaluar paraqesin rritje me rreth 30% më shumë, pasi vitin e kaluar kishim 543.5 milionë”, ka njoftuar Dogana e Kosovës./Burimi: Monitor


Më të lexuarat