Secondary Adv

Shkodra shpall 3 tendera: Mbi 24 mln leke per rikonstruksionin e 3 rrugeve

Bashkia e Shkodrës ka shpallur tre tendera për rikonstruksionin e tre rrugeve.

 

Në total, fondi i vënë në dispozicion të këtyre projekteve është afro 24.7 milionë lekë. Përkatësisht, bëhet fjalë për sistemin asfaltim të rrugës “Dani”, në Bardhaj, rikonstruksion të rrugës “Ferrukej”, si dhe sistemin asfaltim, “rruga e Drinit”, Bahcallëk. Afati kohor për ekzekutim për secilën rrugë është 2-3 muaj, që nga nënshkrimi i kontratave me subjektet fituese./Burimi: SCAN


Më të lexuarat