Secondary Adv

Termeti, 700 familje hyjne ne shtepite e rindertuara ne nentor

Ministri për Rindërtimin, Arben Ahmetaj tha nga foltorja e Kuvendit, se 700 familje do të akomodohen në shtëpitë e reja me datën 25 nëntor.

 

'Sa për rindërtimin, ju thatë dikur 3 D, e më pas thatë që do të ndërtohen pallate te Sami Frashëri, por historia është që deri më 25 nëntor, do të hyjnë 700 familje në pallate dhe sot vetëm ata që kanë marrë përsipër fondi shqiptar i zhvillimit janë gati 2 mijë njësi individuale dhe falas për qytetarët. Kur të shpërndajmë pallatet për të gjithë do e bëjmë me short”, u shpreh Ahmetaj./Burimi: Shqiptarja.com


Më të lexuarat