Secondary Adv

Ahmetaj: Nuk do kete tatim mbi te ardhurat per biznesin e vogel

Zëvendës kryeministri Arben Ahmetaj, deklaroi sot para gazetarëve se nuk do të ketë tatim mbi të ardhurat për biznesin e vogël.

 

“Një sqarim, nuk ndryshon asgjë për biznesin e vogël deri në vitin 2029. Ligji është organik dhe në çdo rast përmirëson procedurat por jo biznesin me tatim fitimi 0, pra nuk do të ketë asnjë ndryshim”, u shpreh ai.

 

Më tej shtoi se i vetmi ndryshim ka të bëjë vetëm me profesionet e licensuara. “Në 2029 do ulemi sërish së bashku këtu dhe do mendojmë për më tej”, tha më tej Ahmetaj./Burimi: Balkanweb


Më të lexuarat