Secondary Adv

Shqiperia merr 90 mln euro borxh, 30 mln shkojne per rrjetin e energjise ne veri

Zv.Kryeministri Ahmetaj u shpreh se është kaluar një draft marrëveshje me Italinë për një shumë prej 30 milion eurosh për përmirësimin e rrjetit të energjisë në veri.

 

Ahmetaj mes të tjerash u shpreh se në javët që vjen do të pasohet me një tjetër kredi prej 30 milion eurosh, për sektorin e bujqësisë, kryesisht tek peshkimi.

 

Po ashtu Ahmetaj ka njoftuar një 30 milion eurosh tjetër, kredi që sipas tij do të shkojë, për mirëmbajtjen dhe rifreskimin e flotës së emergjencave civile. “Një shumë prej 30 milion eurosh për rrjetin e energjisë elektrike në veriun e Shqipërisë.

 

Pjesë e angazhimit prej 90 milion euro kredi. Do pasohet me 30 milion tjetër për kredi për peshkimin dhe 30 milion tjetër për rifreskimin për flotën e emergjencave civile.” tha Ahmetaj./Burimi: abcnews.al


Më të lexuarat