Secondary Adv

Neser disa zona do te jene pa energji elektrike, OST njofton orarin dhe qytetet

Në datën 5 gusht gjatë intervalit kohor 02:00-11:00 do të stakohet energjia në disa zona të Beratit, Kuçovës dhe Çorovodës.

 

Kjo, me kërkesë të OST, e cila do të kryejë investim për zëvendësimin e përcjellësave në traktin 110kV të NST Kuçove, 

 

Skrapar:

 

Pjesërisht qyteti Skrapar, Poliçan, Bargullas, Nishovë, Novaj, Provonik, Kalluç, Mbrakull, Terpan, Torozhan, Çerenisht, Nishicë, Veleshnjë, Potom,

 

Çepan, Backë, Kreshovë, Lepan, Leshnjë, Gjorgovë, Tomorricë, Store, Vërzhezhë, Munushtirë, Kakruk, Vendreshë, Spatharë, Krorëz, Dobrushë, Bogovë

 

Berat:

Pjesërisht: qyteti Berat, Velabisht, Rroshnik, Vodicë, Bregas, Duhanas, Kostren, , Subjektet Matuka, Alba Text, Prodhim kepucesh, Alba Kolor, “Fab mielli agri food”, Kazazi, Remanic,

 

Starovë, Otllak, Lumas, Morave, Orizaj, subjekti “Marlotex”, Fabrika e Sallamit, Zona Industriale Berat, Pularia, Mobileri Kushi, Cener SHPK, Matuka 2, Sidneji Ushqimore.

 

Kuçovë:

Pjesërisht bashkia Dimal: Sinje, Perondi, Poshnje, Kozarë, Tapi, Ciflik, Gege, Avaleas, Lagjet Postobllok,Ferma Partizani, Arrëz, Çiflik,

 

Kozarë, Koraqet, Dhanet, Tafallaret, Tolanjaket, Subjektet Katermaja, Pellumb Zyla, Lagjia Tafi Skendo,Uzina Mekanike Naftes, Fier-Mimar, Bozok, Salc-Kozare, Ferras, Rrogozet, Sallanjaket, Lagjet Polovine, Drize, Kaldaja, Fshatrat Frasher, Dikater, 11 Shkurti, Llukan Prifti, Spitali, Kinemaja, Teci,

 

Zdrave, 1 Maji, Teknikumi, Blloku, Guri i Bardhë, Poshnje, Fshatrat: Gorice, Syzes, Malas-Grop, Banaj, Gajd, Sheq, Sheq-Gajd, Vokopol, Skrevan, Lagjet: Qylet, Pëllumbas, Qamic, Gllavanjakët, Protoduarët, Kumaraket, Qatot, Goric, Poshnje e vogël,

 

Poshnjë e Madhe, Manastir, Cobot, Sinjaret, Guraj, Dervishet, Sulaj, Xhelo, Ndërmarrja e Ujrave Kuçovë/Burimi: abcnews.al


Më të lexuarat