Secondary Adv

Kroaci-Shqiperi drejt njohjes se kontributeve te sigurimeve shoqerore

Rreth 3000 shqiptarëve që punojnë në Kroaci së shpejti do t’u njihen vitet e punës dhe kontributet shoqërore për pension.

 

Lajmin e ka dhënë Kryeministri Rama i cili ka shkruar në Facebook se ka përfunduar faza e parë e bisedimeve. “Shqipëria dhe Kroacia përfunduan raundin e parë të negociatave për marrëveshjen e sigurimeve shoqërore.

 

Pas përfundimit të procesit teknik do të ndiqen të gjitha procedurat për ratifikimin e kësaj marrëveshjeje. Rreth 3 mijë shqiptarë që punojnë në këtë vend do të përfitojnë nga njohja e viteve të punës”, shkruan Rama./Burimi: Shqiptarja.com


Më të lexuarat