Secondary Adv

Radhe te gjata ne Qafe Thane, sulmohet sistemi i pales Maqedonase

Mbi 100 automjete të vogla dhe mbi 20 kamionë qëndrojnë në pritje në pikën e kalimit kufitar të Qafë-Thanës.

  

Pritja e tyre ka ardhur si pasojë e hakerimit të sistemit tek pala maqedonase. Pritet që procedura të filloj në mënyrë manuale për të vazhduar kalimi i mjeteve, duke eliminuar kështu radhën kilometrike të krijuar në kufi./Burimi: BalkanWeb


Më të lexuarat