Secondary Adv

Hiqet regjistri i notave per nxenesit, te gjitha notat online

Mësuesit janë njoftuar se tashmë nuk do të përdorën më regjistrat fizikë, por, hedhja e notave, mungesat dhe i gjithë dokumentacioni shkollor do zëvëndësohet me aktivitetin online.

 

Mësuesit i kanë mbajtur në ditar notat, e pastaj i plotësojnë te SMIP.Al në celular. Përmes regjistrit online synohet të afrohet më shumë prindi me shkollën, duke marrë vesh në kohë reale notat apo mungesat e fëmijëve të tyre si dhe kualifikimet e arsimtarëve apo temat mësimore të zhvilluara./Burimi: Balkanweb


Më të lexuarat