Secondary Adv

Pezullohet gara per tenderin e sigurise ne Rinas: Pranohet padia e kompanise aktuale

Share on Google+

Aviacioni Civil dhe koncensionari i Aeroportit Nënë Tereza, nuk mund të zgjedhin kompani tjetër për sigurinë e aeroportit deri në përfundim të procesit final për ICTS.

 

Aviacioni Civil dhe koncensionari i menaxhimit të Aeroportit "Nënë Tereza" TIA, nuk mund të zgjedhin një kompani tjetër për sigurinë e aeroportit deri në përfundim të procesit final për ICTS. Gjykata Administrative ka vendosur të pranojë sigurimin e padisë bërë nga ICTS e cila kërkoi në gjykatë që të pezullohen procedurat e tenderimit për një kompani tjetër. Vendimi në Administrative është marrë më 1 gusht 2019./Shqiptarja.com


Më të lexuarat