Secondary Adv

ARRSH nis riparimin e asfaltit ne 5 kthesat e Qafe Thanes: Nuk pengohet qarkullimi

Share on Google+

Në kuadër të projektit të Bankës Botërore kanë filluar punimet rehabilituese për riveshjen me asfalt abraziv në 5 kthesat e Qafë Thanës.

 

Autoriteti Rrugor Shqiptar njofton se punimet për riparimet e shtresës asfaltike vendosjen e sinjalistikës vertikave dhe horizontale guardrail, kanaleve kulluese bankinave po kryhen me të gjitha standardet, për ta bërë sa me të lehtë dhe të sigurt qarkullimin e mjeteve, sidomos gjatë periudhës së dimrit. Sipas ARRSH, puna po ecën me ritme të larta duke mos penguar trafikun e mjeteve./SCAN


Më të lexuarat