Secondary Adv

Tirana Parking procedure te re per parkimet: Percaktohen 25 zonat per rezidentet

Share on Google+

Tirana Parking ka vendosur të saktësojë pjesën që lidhet me parkimin e rezidentit duke plotësuar sinjalistikën në 25 blloqe ku aplikohet kjo skemë.

 

Referuar një procedure të fundit të çelur në Agjencinë e Prokurimit Publik, Tirana Parking ka listuar edhe rrugët në kryeqytet që do të kenë parkimin e rezidentit si dhe sinjalistikën tjetër plotësuese për këtë proces.“Shërbimi qe kërkohet është vijëzimi dhe vendosja e tabelave për parkimin në 25 blloqet e Rezidentit në qytetin e Tiranës.“Gjatë procesit të vijëzimit dhe vendosjes së tabelave për parkimin e 25 blloqeve te rezidentit është parashikuar dhe plotësimi i 4 blloqeve të rezidentit me tabela në këto blloqe” thuhet në dokumente. Por cilët janë këto blloqe që do të përfshihen në këtë projekt?

 

Blloku kufizuar nga rruget Myslym Shyri ‐ Sami Frashri ‐ Reshit Collaku

Blloku kufizuar nga rruget Myslym Shyri ‐ Sami Frashri ‐ Nikolla Jorga ‐ Muhamet Gjollesha

Blloku kufizuar nga rruget Ded Gjon Luli ‐ E Kavajes ‐ E Bogdanve ‐ E Durrësit

Blloku kufizuar nga rruget E Kavajes ‐ Muhamet Gjollesha ‐ Sander Prosi ‐ Naim Frasheri

Blloku kufizuar nga rruget Ndre Mjeda ‐ Frosina Plaku ‐ Muhamet Gjollesha ‐ E Kavajes.   

Blloku kufizuar nga rruget E Kavajes ‐ Stavri Themeli ‐ Ndre Mjeda 

 

Blloku kufizuar nga rruget Fortuzi ‐ Hambi Shijaku ‐ Haxhi Hysen Dalliu ‐ Mine Peza‐ Asim Vokshi ‐ Reshit Petrela

Blloku kufizuar nga rruget E Kavajes ‐ Ibrahim Rugova ‐ Myslym Shyri ‐ Shyqyri Bercolli.

Blloku kufizuar nga rruget E Kavajes ‐ Muhedin Llagani ‐Blv.Gjergj Fishta ‐ Sali Butka

Blloku kufizuar nga rruget Dritan Hoxha ‐ Egnatia ‐ Don Bosko  

Blloku kufizuar nga rruget Blv.Zogu I pare ‐ Reshit Petrela ‐ Siri Kodra ‐ Dibres 

 

Blloku kufizuar nga rruget 5 maji ‐ Ferit Xhajko‐ E Dibres

Blloku kufizuar nga rruge E Barrikadave ‐ Dibres ‐ Bardhyl ‐ Qemal Stafa

Blloku kufizuar nga Arkitekt Kasemi ‐ Blv.Zhan Dark.

Blloku kufizuar nga rruget Asim Zeneli ‐ Elbasanit ‐ Faik Konica.

Blloku kufizuar nga rruget Elbasanit ‐ Petronin Luarasi ‐ Vath Koreshi ‐ Pjeter Budi ‐ Qemal Guranjaku

Blloku kufizuar nga Blv.Bajram Curri ‐ Rr.Ibrahim Rugova ‐ Brigada VIII ‐ Sami Frasheri 

 

Blloku kufizuar nga Blv.Bajram Curri ‐ Sami Frashri ‐ Sulejman Delvina ‐ Gjin Bue Shpata

Blloku kufizuar nga Blv.Bajram Curri ‐ Rr.Gjin Bue Shpata ‐ Rr Emin Duraku ‐ Rr Sulejman Delvina

Blloku kufizuar nga rruget Abdyl Frasheri ‐ Sami Frasheri ‐ Ismail Qemali ‐ Nikolla Tupe

Blloku kufizuar nga rruget Abdyl Frasheri ‐ Ibrahim Rugova ‐ Adem Jashari ‐ Dora D’istria ‐ Deshmoret e kater shkurtit

Blloku kufizuar nga rruget Osman Myderizi ‐ Liman Kaba ‐ Prokop Mima ‐ Medar Shtylla

Blloku kufizuar nga rruget Robert Shvarc ‐ Medar Shtylla‐ Tish Dahia 

 

Blloku kufizuar nga rruget Sulejman Delvina ‐ Deshmoret e kater shkurtit ‐ E Kosovarve ‐ Gjik Kuqali

Blloku kufizuar nga rruget Sami Frashri‐ Sulejman Delvina‐Ismail Qemali ‐ Vaso Pasha‐ Nikolla Tupe

Blloku kufizuar nga rruget E Kavajes ‐ Muhamet Gjollesha ‐ Shefqet Musaraj

Blloku kufizuar nga rruget E Durrsit ‐ Mine Peza

Blloku kufizuar nga rruget E Kavajes ‐ Muhamet Gjollesha ‐ Myslym Shyri

Blloku kufizuar nga rruget Fadil Rada ‐ Nobert Jokel ‐ Blv.Zhan Dʹark/Monitor


Më të lexuarat