Secondary Adv

Plan masash per sezonin veror 2020: Pastrim i plazheve dhe investime ne infrastrukture

Share on Google+

Ndërsa sezoni turistik është mbyllur, janë nxjerrë në pah një sërë problematikash me plazhet si dhe mungesë bashkëpunimi midis qeverisë qendrore dhe pushtetit lokal.

 

Për t’i paraprirë sezonit të ardhshëm, Prefektja e Qarkut Tiranë ka mbledhur Komitetin Rajonal i Zhvillimit të Turizmit, ku i është kërkuar përfaqësuesve të 5 bashkive që të merren masa konkrete, kryesisht sa i takon infrastrukturës. Po ashtu është kërkuar mbyllja e vend-depozitimeve ilegale të mbetjeve si dhe një plan pastrimi gjithëvjetor. Prefektura e Qarkut Tiranë mbulon bashkitë, Tiranë, Vorë, Rrogozhinë, Kavajë, dhe Kamëz./Scan


Më të lexuarat