Secondary Adv

Nis rikonstruksioni i aksit rrugor Kashar-Rinas: Punimet zgjasin 10 dite

Share on Google+

Autoriteti Rrugor Shqiptar njofton se ka filluar punimet në aksin rrugor Kashar-Rinas. 

 

Punimet konsistojnë në përmirësimin e sinjalistikës horizontale dhe vertikale si dhe në vendosjen e barrierave mbrojtëse metalike; Po ashtu, do të zëvendësohen fugat e dëmtuara të urave.“Punimet do të realizohen gjatë natës ose gjatë orareve ku ka fluks të reduktuar automjetesh për të evituar bllokimin e trafikut. Kontraktori në bashkëpunim me Policinë Rrugore do të bëjnë menaxhimin e trafikut në segmentet ku do të punohet. Kalimi automjeteve do të realizohet me një kalim. Punimet do të zgjasin 10 ditë, kërkojmë miërkuptimin e drejtuesve të mjeteve që zgjedhin këtë aks dhe të zbatojnë sinjalistikën” njofton Autoriteti Rrugor Shqiptar./Scan


Më të lexuarat