Secondary Adv

OSHEE vijon investimet ne kryeqytet: Nderpritet energjia ne disa zona

Share on Google+

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE) vijon investimet në kryeqytet, me synim përmirësimin e e situatës së furnizimit me energji elektrike.

 

Kështu, OSHEE njofton se do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të Tiranës nesër, për shkak të punimeve në rrjet. Në vijim të punimeve për rikonstruksionin e kabinave në kryeqytet, në datën 9 nëntor do të stakohet energjia nga ora 09:00 deri në 15:00 në rrugët: “Gjolek Kokona”, “Xhanfize Keko” dhe “Androkli Kostallari”./ata


Më të lexuarat