Secondary Adv

Porto Romano: Prezantohet projekti, park i madh urban brenda 18 muajve

Share on Google+

Inertet brenda perimetrit të emergjencës do evakuohen në fushën e plehrave të Porto Romanos dhe do përdoren për shërimin e kodrave të sakatuara nga guroret e Krujës.

 

Inertet brenda perimetrit të emergjencës do të evakuohen në fushën e plehrave të Porto Romanos në Durrës dhe po ashtu do të përdoren për shërimin e kodrave të sakatuara nga guroret e Krujës. Kështu deklaroi sot Kryeministri Edi Rama, i cili tha se “zona kanceroze e krijuar në dekada të tëra plehrahedhjesh në Porto Romano, do të kthehet në një park të madh urban të qytetit bregdetar. “Puna ka nisur papushim dhe ky projekt i parashikuar për 3 vjet do të realizohet tanimë për maksimumi 18 muaj”, tha Rama./ata 


Më të lexuarat