Secondary Adv

Transferohen linjat e autobusave nderqytetas: Hapet Terminali i ri ne Tirane

Share on Google+

Të gjitha linjat e autobusave ndërqytetas të zonës Jug, Durrës dhe Veri, janë transferuar në Terminalin e ri Fundor, në afërsi të mbikalimit Casa Italia në rrugën Kastriotët.

 

“Në këtë terminal ju ofrojmë shërbim cilësor, shumë më tepër hapësirë dhe standarte të larta për të gjithë udhëtarët!” njofton “Tirana Parking”. Më parë terminali për linjat e autobuzave ndërqytetase të zonës Jug, Durrës dhe Veri ishte pranë sheshit Shqiponja. Transferimi i terminalit i hap rrugën punimeve për ndërtimin e Unazës së Madhe./Burimi: SCAN


Më të lexuarat