Secondary Adv

Per negociatat, pagat, biznesin dhe familjet ne nevoje: Ne 15:30 Kryeministri ne deklarate

Share on Google+

Kryeministri Edi Rama njofton të gjithë qytetarët shqiptarë se sot në orën 15:30 do iu jap një mesazh për vendimin për çeljen e negociatave.

 

Gjithashtu, kreu i qeverisë thekson se do të japë një mesazh dhe për biznesin e vogël, familjet në nevojë ata përfituesit e pagës së papunësisë, në këto ditë të vështira të koronavirusit. “🟢 SOT NË 15.30 KAM NJË MESAZH PËR JU PËR VENDIMIN PËR ÇELJEN E NEGOCIATAVE PËR ANËTARËSIMIN E SHQIPËRISË NË BASHKIMIN EUROPIAN 🇪🇺 dhe NDIHMËN KONKRETE FINANCIARE QË DO TË LËVROJMË PËR BIZNESIN E VOGËL 👐🏿FAMILJET NË NDIHMË EKONOMIKE 👐🏿 PËRFITUESIT E PAGESËS SË PAPUNËSISË 👐🏿🇦🇱”, shkruan Rama./Burimi: Balkanweb


Më të lexuarat