Secondary Adv

Ecuria javore e kursit te kembimit: Si ka qene periudha e 18-22 majit per valutat e huaja

Share on Google+

Monedha europiane gjatë kësaj jave ka pësuar luhatje të vazhdueshme duke regjistruar një rritje gjatë ditës së martë për të kaluar më pas sërish në nivelin e 123.79 lekë. 

 

Ndërkaq sipas të dhënave të publikuara nga Banka e Shqipërisë, Dollari amerikan ka shënuar një javë të paqëndrueshme duke pasur lëvizje të shpeshta të vlerës teksa e ka mbyllur javën në kuotën e 113.56 lekë më një zbritje prej gati 1 pikë që nga dita e hënë. Franga zvicerane pas një nisje pozitive të kësaj jave ka pësuar një zbritje/rritje të vlerës ditën e martë dhe të mërkurë për të vazhduar më pas një situatë më konstante teksa e ka mbyllur këtë periudhë në kuotën e 116.83 lekë./Burimi: Scan


Më të lexuarat